V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Ve vinotéce můžete ochutnat až z 10 druhů stáčeného vína a široké nabídky lahvových vín od lokálních vinařů. Prodej lahodných čokolád, bonboniér a další pochutiny, jako jsou masové směsi Rillettes, paštiky a další pochutiny domácí poctivé výroby.

Prodej čokoládových specialit. Na e-shopu a v kamenné prodejně Čokolandia.cz pořídíte čokoládové nářadí, sady, značky aut a motorek. Možnost zakoupení čokoládových krémů, oříšků a sušených plodů v čokoládě, čokoládových pomazánek, horké čokolády. Zakázková výroba produktů z čokolády.

Cukrárna. Výroba: -dorty -zákusky, zákusek, dezert -koláče, buchty.

Prodej - smíšené zboží

Cukrárna - zákusky, mini, rolády, řezy - dorty i větší dle představy - závin - chlebíčky - káva DALLMAYR, čaj - bonboniery - Coca Cola, točená KOFOLA - cukrovinky - blahopřání - zmrzlina - kopečková, točená, italská - poháry - dárkové koše - marcipán ...

Cukrářství Výroba - pekárenské výrobky

Chlebíčkárna a Cupcakes Jičín je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem chlebíčků, cupcakes, dezertů, cukroví, obloženého pečiva, nápojů, obložených misek a kanapek. Nabízí široký sortiment výrobků z kvalitních a čerstvých surovin, které si můžete objednat online nebo osobně v jejich prodejně na adrese Husova 76, Jičín. Zde si můžete ...

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky. -cukroví. -obložené chlebíčky.

Výroba ručně připravovaných zákusků, dortů, koláčů, tradičních chlebíčků na které si sami pečeme veky. Káva je našim srdcem a stejně tak i všechny způsoby připravovaných nápojů.

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Eshop Lipoo poskytuje k prodeji kávu, čaj, sladkosti a dárky k různým příležitostem.

Velkosklad, velkoobchod nápojů - alhoholické nápoje - pivo - víno - nealkoholické nápoje - pochutiny, cukrovinky - káva, čaj - tabákové výrobky

Výroba: - studená kuchyně - cukrářských výrobků - svačinových balíčků včetně nápojů - řízky, pečený bůček - pohoštění na rodinné oslavy, firemní večírky, narozeniny.

Sladký Méďa, s.r.o. v Olomouci je cukrárna s dětským hřištěm a dětským koutkem. Vyrábíme jedinečné zákusky. V naší curkárně která se zaměřujeme na pořádání rodinných a dětských oslav v příjemném a útulném prostředí. Na zakázku vyrábíme svatební, dětské, ovocné a čokoládové dorty.

Firma se zabývá prodejem medu. Výroba pomazánek z čokolády a ořechů. Med a krémy pro potravinářský průmysl.

Čokoládovna v centru Ostravy. Ruční výroba čokolády.

Pekařství a cukrářství. Výroba: - dorty, cukroví, zákusky, medové perníky ke všem příležitostem, orientální cukrovinky, svačinový perník a další na telefonu.

Bylinky u Karin zajišťují prodej: - kosmetika SALUS - keramika - zdravá výživa - sojové a vegetariánské lahůdky - potravinové doplňky - sypané a bylinné čaje - bylinné směsi - sušené ovoce - medovina - plantážní káva - tabák do vodních dýmek - vonné tyčinky - mandaly - esoterika

Káva-čaj Pelhřimov, s.r.o. se zaměřuje na prodej kávy, čajů, čokolád, likérů a dárkových košů.

Výroba, prodej: - Štramberské uši naší babičky. Prodej: - Hukvaldské preclíky - Goldovy tyčinky - Bramborové lupínky

Prodej: - sladkosti a pochutiny - marcipán - čaje - káva - koření - suché plody - dárkové předměty