V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.

Velkoobchod: - suroviny pro cukráře, zmrzlináře, pekaře, barmany - čokolády, polevy, krémy - směsi na zmrzlinu, kornouty - pekařské směsi, tuky

Prodej, maloobchod: -zákusky -dorty -zmrzlina -chlebíčk.

Výroba a prodej: - pekárenské výrobky - cukrářské výrobky - mouky a mlynárenské výrobky - těstoviny.

Dárkové i netradiční kytice i vše ostatní - víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se zde na svatební floristiku. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro práci na ...

Cukrárna. Výroba cukrárenských výrobků v nadstandardní kvalitě bez použití rostlinných tuků, chemických konzervačních látek a práškových vycpávek. Cukrárenská výroba, rozvoz, prodej: - dorty - dezerty - sladké pečivo - zákusky - svatební dorty - dětské dorty - narozeninové dorty - zmrzlina - francouzské pečivo.

Cukrářská výroba: - široká nabídka svatebních, narozeninových a dětských dortů, klasických i atypických - zákusky - čajové pečivo. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Společnost fruli company s.r.o. se zaměřuje především na ruční výrobu výjimečných sirupů, zajímavých čokolád, našich frulitek a dokonalých dortů. Vždy vyrábíme jen to nejlepší, co nám příroda dovolí a chceme těmito výrobky dělat lidem radost. Osobně nás můžete navštívit v cukrárně fruli CAFETERIA ve Vyškově, ve které každý den prezentujeme a ...

Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - vánoční cukroví - koláče

Ing. Kateřina Marková se zaměřuje na prodej lahůdkářských a uzenářských pochutin, sýrů, chlebíčků, salátů a zákusků.

Květa Štěpánková se zaměřuje na prodej různých druhů čajů, plantážních káv, sušeného ovoce, ořechů, čokolád a dárkových balíčků.

Lios Žďár, s.r.o. se zaměřuje na maloobchodní prodej potravin a drogistického zboží.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

PEPEHO ČOKOLÁDY s.r.o. se zaměřuje na prodej pralinek, čokolád, bonboniér, želé, dárkových košů a různých druhů vín.

FRIGO HB s.r.o. se zaměřuje na prodej zmrzliny, kornoutů, doplňků a na pronájem zmrzlinových strojů a vybavení.

Výroba - cukrářské výrobky, cukrářství: - cukrovinky - svatební dorty - zákusky, minizákusky - svatební koláče - rolády, řezy.

Cukrářská výroba Pekárna