V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Neověřeno. Cukrárna. Výroba, prodej: -zákusky -cukroví -dorta -nápoje apod. Cukrárna.

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Distribuce, prodej: -cukrovinky, čokoládové výrobky, žvýkačky, lízátka, Marshmallow, želé pásky, pendreky, komprimátové výrobky, práskací a jiné prášky, bonbónky, hračky s komprimátovými bonbónky a ostatní hračky (např.vajíčko s překvapením), oplatky, čokolády (ledová) v sáčku a dóze, čokoládové mince, ...

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky. -dorty, zákusky.

Výroba: - pekařská - cukrářská

Výroba a prodej ručně modelovaných výrobků z mléčného marcipánu: -ozdoby na svatební a narozeninové dorty -zvířátka a postavičky pro děti i dospělé -růžičky a jiné květiny na zdobení dortů -modelovací hmota pro tvořivé cukráře -trvanlivé dorty z mléčného marcipánu a čokolády -potahování klasických pečených dortů a jejich dekorace podle ...

Cukrárna. Prodej: -domácí zákusky -zmrzlinové poháry -káva, nápoje Pivní salónek Nebíčko ve dvoře: -oslavy -výročí -večírky-20 osob.

Potravinářská výroba: -pekařské, cukrářské výrobky -Babické listové těsto.

Curkářství: - prodej zákusků, dortů, svatebního cukroví a teplých i studených nápojů. Nabídka obložených mís a chlebíčků.

Distribuce (distributor) staročeského medovníku (staročeský medovník) pro ČR i Slovensko.

Studená kuchyně: -saláty -pomazánky -chlebíčky -bagety Cukrářské výrobky: -zákusky -řezy -dorty -minizákusky

Výroba: -pečivo -cukrářské zboží.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -nápoje -zmrzlinové poháry -chlebíčky, bonboniéry. Další cukrárna: -nám. Svobody 8, Brno tel.: 542214073

Ruční výroba čokoládových cukrovinek a výrobou čokoládové polevy a nugátových náplní -bonboniery - čoko výrobky v dózách -čoko výrobky v sáčcích -krémy -čokoládové polevy a náplně.

Výroba, prodej: -domácí zákusky, (cukroví) -dorty.

Výroba, prodej, cukrárna: -italská zmrzlina -zákusky.

Pekárna. Výroba, maloobchod, prodej, rozvoz: -pečivo -cukrářské výrobky -studené kuchyně.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pečivo -cukrářské výrobky. Dodávka: -maloobchody, velkoobchdy, restaurace, hotely, závodní stravování.

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.