V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Pekařství Dalaman se zaměřuje na prodej pekařských výrobků lokální produkce. Hlavní prioritou je čerstvost a vysoká kvalita. Prodej: - celozrnné a vícezrnné pečivo - kváskové pečivo - veganské pečivo - bezlepkové pečivo - další čerstvé lokální produkty - domácí džemy - mléčné výrobky z farem - přírodní sladkosti a spoustu ...

Andělské pralinky, výroba, prodej: - luxusní čokoládové pralinky.

Zakázková cukrářská výrobna, cukrářství: - svatební, narozeninové dorty - dětské dorty - zákusky, cukroví.

Český výrobce müsli tyčinek a cereálních snacků s více jak dvacetiletou tradicí. Pro privátní značky vyrábíme například brownies se zpracováním pravé belgické čokolády, flapjack, cookies a jiné.

Pekařství, cukrářství -Velkoobchod a maloobchod

Sklad. Prodej: - alkohol, pivo, víno - cigarety - nealko - cukrovinky - výčepní a chladící zařízení - půjčovna výčepního zařízení. Sklad společnosti: Býškovice 60 753 53, Všechovice

Výroba: -plněné oplatkové trubičky -čokoládové, kakaové, jogurtové, máčené trubičky -jahodové, čokoládové, kukuřičnésnídaňové kuličky -kukuřičné křupky FUNIO -křupky slanina, cibule -kukuřičné pletence -ovocné prstýnky -dortové oplatky kulaté -čokoládové kornouty.

Cukrářská výroba - vánoční, svatební, narozeninové: - dorty - zákusky - cukroví.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Cukrářská výroba, cukrářství: - dorty - cukroví.

Výroba, distribuce: -cukrářské zdobení -barevný kokos -ozdoby z marcipánu -modelovaná zvířátka -cukrářské sypání -marcipán -modelovací a potahovací hmoty -čokoládové zdobení -cukrářské suroviny Také tiskneme na jedlý papír.

Výroba a prodej: - dorty - cukroví - vánoční cukroví - zákusky - bezlepkové výrobky.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Pečení dortů a cukroví pro Přerov a okolí. Prodej: - marcipánové a ostatní ozdoby, designové prvky, polevy a potřeby pro cukráře a cukrářky. - potahové a modelovací hmoty. Obchodní společnosti LYONES (slevy a akce).

Cukrářská výroba Katrin: - svatební, narozeninové, firemní dorty - dorty v dekorované čokoládě - dezerty a zákusky, svatební cukroví, vánoční cukroví, trvanlivé čajové pečivo.

Výrobce čokolády a pralinek. Ručně dělané pralinky dle francouzských receptur z kvalitní čokolády. Prodejna: Ztracená 9, 77900 Olomouc.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Cukrárna: -kapacita 20 míst -venkovní zahrádka 24 míst. Prodej: -zákusky, rolády, palačinky -cukrovinky -pečivo -lahůdky-saláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Cukrovar. Výroba, prodej: - cukr (krystalový, moučka, krupice, kostkový, hygienicky balený). Sídlo: - náměstí Svobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

Prodej čerstvých pekařských a jiných výrobků: - kváskové pečivo, svatební koláčky, kremrole, obložené chlebíčky, mléko, máslo, jogurty, zmrzlina, saláty či tvaroh.