V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Výroba, velkoobchod, eshop: - chipsy - instantní polévky a luštěninové pochoutky - instantní kaše - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné bonbony bez cukru.

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Výroba vlastních ručně dělaných pralinek z francouzské a belgické čokolády, masových specialit vyuzených skutečným kouřem a cibulády bez konzervantů.

Výrobní firma - České bylinkové žvýkačky slazene sladidlem ze STEVIE

Zdravé potraviny: - čokoláda - kakové produkty - čaj, káva - obilniny - polévky - sója.

Prodej - drogerie - nápoje - tabákové výrobky

Prodej a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - doutníky - kávovary - presovače

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.

Výroba: - potravinové doplňky, superfoods - bio rostlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciální oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Maloobchod: - káva, čaj - cukrovinky, pralinky, bonboniéry - nápoje - delikatesy - dárkové balíčky, koše.

Cukrárna Karamel Výroba: - zákusky - zmrzlina - dorty svatební i slavnostní - marcipánové figurky, ozdoby na dorty - cukroví - drobné slavnostní cukroví - cukroví bez chemických konzervantů. Praktická výuka učňů v oboru cukrář. Ocenění: držitel ocenění Agrární komory ČR v kategorii Cukrářské výrobky, 2013 – Regionální ...

Dovoz, distribuce: - čokoládové figurky Německé firmy Riegelein - reklamní zmrzlinové poutače, reklamní předměty - výroba a distribuce zmrzliny bez konzervantů.

Výroba, prodej: - Baklava - sladký dezert dle turecké receptury.

Společnost se zabývá výrobou hostií a lázeňských oplatků a trojhránků k reklamním a propagačním účelům. Hlavním úkolem je podpora charitativní činnosti.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Velkoobchod - cukrovinky bonbony, žvýkačky, lízátka, croissanty

Velkoobchod: - cukrovinky želé, žvýkačky, pendreky - káva. Sklady: Střítež nad Ludinou 217 753 63 Střítež nad Ludinou.

Cukrářská výroba Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.