V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Maloobchod, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Internetový obchod, eshop, e-shop.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - originální belfická čokoláda: - belgické pralinky - čokoládové figurky - dárkové balení čokolády - lahvová vína z moravských vinic. Maloobchodní prodejny.

Cukrárna, výroba, dorty, zákusky, netradiční dorty, svatby. Provozovny: Praha 2, Vyšehradská 11, tel. 724083810 Praha 5, Bozděchova 5, tel. 602891724 Europark Štěrboholy, tel. 602891721

Výroba - dorty a sladkosti na objednávku Kavárna Restaurace, creperie - středozemní kuchyně (zejména na italská) - speciality - francouzské crepes a bretaňské galettes - bioprodukty - čerstvě připravené sendviče

Cukrárna. Výroba: -zákusky. -dorty. -minidezerty.

Nabídka teplých i studených nápojů, dortů, zákusků a zmrzlinových pohárů.

Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Ruční výroba luxusních a netradičních pralinek z nejkvalitnějších čokolád a surovin.

Výroba - cukrářské výrobky Pekařství Výroba - mlýnské výrobky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

CHIPITA CZ, s.r.o., člen skupiny Vivartia S.A., divize pečiva a sladkostí, výhradní dovozce pro Českou republiku : - sladké a slané pečivo značky 7 Days - krémy značky Finetti.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. .

Ovocné kytice a bonboniéry vyrábíme z čokolády a čerstvého ovoce jako dárek pro muže i ženy k narozeninám, svátku, výročí. Květiny jako svatební dekorace i výzdoba firemní akce. Květiny z ovoce doručíme s osobním přáním. Rozvoz květin v Praze zdarma.

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

Výroba, prodej: - cukrovinky - žvýkačky - lízátka

výhradním dovozce a distributor bulharských sušenek a cukrovinek. Námi dovážené výrobky dodáváme do velkoobchodních a maloobchodních síti.

Základním pilířem v sortimentu společnosti Solimpex jsou směsi pro pekaře a cukráře. Směsi na přípravu celozrnných těst: - zrnná směs - žitná směs koncentrát pro celozrnné pečivo - koncentrát pro celozrnné pečivo s bavlněným semínkem - sójová směs, koncentrát pro sójový chléb a pečivo - Korn Variant koncentrát pro celozrnný chléb a ...