Díky hotovým jídlům můžete ušetřit spoustu času díky nenáročné přípravě. Mezi nejoblíbenější polotovary patří obalované výrobky, zeleninové směsi, vegetariánské směsi, bramborové polotovary, pokrmy z kuřecího nebo hovězího masa a z mořských ryb.

Velkoobchod, maloobchod, zásobování - konzervované potraviny (evropské, asijské) - nápoje - drogerie.

Catering a zajištění firemních akcí v okolí měst Třebíč, Náměšť nad Oslavou a Moravské Budějovice Vám zajistí naše Řízkovna ve Střítěži. Na přání jsme schopni zrealizovat také narozeninové oslavy, firemní večírky či teambuildingy. Naše pokrmy připravujeme z denně dodávaného čerstvého masa, výhradně od léty prověřených českých chovatelů. ...

Technické služby: - komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, ekologické poradenství, zřizování a provozování zařízení pro nakládání s odpady včetně svozu a separace odpadů - opravy veřejného osvětlení, údržba a úklid komunikací včetně zimní údržby - řízená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz jídel, zajištění jídel ...

Konzervárna, výroba, výrobce: - vepřové, masové konzervy - hotová jídla v konzervě (guláš, vepřové na žampionech, moravský vrabec...).

Internetový obchod, e-shop: - trvanlivé potraviny, potraviny pro dlouhodobé uskladnění zn. LEGACY Premium - zdravotnické vybavení (evakuační masky, obvazy...) - cestovní vodní filtry - polní lopatky, nože - podpalovače.

Společnost V A K A, výroba potravinářského zboží, společnost s ručením omezeným se zaměřuje na výrobu a prodej studené kuchyně, lahůdek a uzenin. V nabídce máme bohatý výběr chlebíčků, aspiků, rádi Vám také připravíme obložené mísy pro jakoukoliv příležitost. Výroba, prodej: - studená kuchyně - uzenářské výrobky, uzeniny, klobásky, ...

Činnost: - rozvoz obědů vlastní výroby - catering.

Nabízíme: - závodní stravování - rozvoz obědů, jídla pro firmy i domácnosti. - catering, hotová jídla. Zajišťujeme také: - rauty, svatby, firemní a rodinné akce a hostiny. Rozvoz - Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem, Rusava, Otrokovice, Žlutava, Napajedla, Malenovice, Tlumačov.

Stravování, vývařovna: - výroba teplé stravy - servis pro závodní stravování, provoz závodních jídelen a kantýn - studená kuchyně - cukrářská výroba.

Jedinečný kávový nápoj Pistaccino. Distribuce, prodej pro Českou republiku, Slovensko.

Prodej: - plastová, kolagenní, fibrousová střeva pro masný průmysl - koření, aditiva pro potravinářství.

Velkoobchod: -instantní nápoje: -studené nápoje -nápoje pro sportovce -teplé nápoje -sirupy -sypané čaje -kakao a další -müsli tyčinky, cereální tyčinky, lupínky, hořické trubičky, oplatky, sušenky.

Vývoj, výroba, distribuce: - pekařské a cukrářské směsi - zlepšující přípravky

E-shop: - asijské potraviny a delikatesy

Výroba dehydratovaných potravin pro catering.

Zpracování zeleniny. Výroba, prodej: -lahůdky, studená kuchyně -saláty.

Distribuce, prodej, rozvoz - zmrzlina z Opočna - zmrzlinové stroje. Služby - stánek s točenou zmrzlinou z Opočna - adresa: Revoluční 2312/27, Krnov, otevřeno v období: duben - září.

Máme pro vás nabídku absolutní novinky v gastronomickém světě s bezlepkovou dietou. Naše společnost se již několik let zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Prvním naším produktem byl bezlepkový korpus na pizzu, který distribuujeme přímo do provozoven. Na základě vysledovaných požadavků našich zákazníků, ale i koncových spotřebitelů ...

Výroba, výrobce, distribuce, e-shop: - bezlepkové potraviny - směsi pro přípravu chleba, těsta - cereální kaše - špaldová, lněná mouka.

Výroba, prodej, dovoz: - obědové saláty, polévky - dezerty. Objednávky on-line. Catering na míru: - svatby - oslavy - firemní večírky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod - kukuřičné tortilly, kukuřičné chipsy - Superior Corn a Flour Tortilla.

Internetový obchod, e-shop: - balkánské speciality - makedonská vina.