Díky hotovým jídlům můžete ušetřit spoustu času díky nenáročné přípravě. Mezi nejoblíbenější polotovary patří obalované výrobky, zeleninové směsi, vegetariánské směsi, bramborové polotovary, pokrmy z kuřecího nebo hovězího masa a z mořských ryb.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Služby: - jídelna - výroba a rozvoz teplých a studených jídel do firem a institucí - výroba jídel pro restaurace - cateringové služby - zajištění kompletního servisu a provozování kantýn a jídelen - zajišťování veřejného závodního a školního stravování formou přímého výdeje

Dodávka, prodej, servis - suroviny a strojní zařízení pro pekárenskou a cukrárenskou výrobu - směsi na cukrářskou výrobu - směsi na pečivo - náplně - droždí.

Výroba, velkoobchod, e-shop - mražené, chlazené a čerstvé potraviny - rybí výrobky, mražená zelenina, mražená hotová jídla - mléčné výrobky - zvěřina - moučníky, knedlíky

Výroba, velkoobchod, eshop: - chipsy - instantní polévky a luštěninové pochoutky - instantní kaše - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné bonbony bez cukru.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Výroba a prodej: -profesionální pomůcky pro cukráře, pekaře či kuchaře.

Výroba: - kynuté knedlíky - bramborové knedlíky - studená kuchyně (saláty, ruská vejce, aspikové výrobky, chlebíčky).obložené mísy, aspikové dorty, nakládané sýry, lahůdkové utopence, obložené bagety, jednohubky a mnoho jiných pochutin pro Vás.

Prodej, e-shop: - orientální potraviny - čaj, káva - hotové jídlo - koření - mléčené výrobky

Výroba: - konzervárenské výrobky - zelenina jednodruhová - zeleninové směsi a saláty - kompoty - přípravky k nakládání. Podniková prodejna otevřena úterý až pátek 9.00-13.30 hodin.

Ruční výroba knedlíků, vařené ve vodě. Knedlíky: - houskové - bramborové - ovocné - chlupaté - špekové - bramborové plněné uzeným masem - karlovarské.

Výroba a distribuce kynutých knedlíků - plněné knedlíky - houskové a bramborové knedlíky.

Výroba - polotovary pro zdravou výživu, KLASO z pšenice, paštiky z luštěnin a obilovin, SONE obilná majonéza, KLASIK obilný krém. Nakladatelství - receptáře pro bezmasou stravu, normy pro bezmasou stravu. Kurzy - zdravá výživa pro laiky, školení pro kuchaře v oblasti vegetariánské stravy.

Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Nákup, prodej, e-shop: - potraviny - cukrovinky - zboží se zkrácenou dobou expirace - zboží z doprodeje nadbytečných skladových zásob

Internetový obchod, e-shop: - hotová bezlepková jídla - bezlepkové hotovky.

Dovoz, import, prodej: - potravinové vyrobky převažně pro sítě čerpacich stanic a gastronomie. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní doprava - zahraniční, mezinárodní doprava.

Potravinářství se zaměřením na bezmasé produkty. Vytváříme vegetariánské burgery, koktejlové párky, sekanou, nuggety a řízky. Všechny pokrmy plníme kombinací soji a obilných produktů.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -129 pokojů: -dvoulůžkové, třílůžkové, apartmány, sprcha, WC**, TV**, satelit. Vybavení objektu: -restaurace 186 míst -bar 40 míst -kongresový sál 180-230 míst -hudební salónek 30 míst -salónek Meeting 20 míst -salónek Panorama 16 míst. Služby: -lázeňské ...

Výroba, e-shop: - medovina - med - džemy, pomazánky - sušené ovoce - sirupy z čerstvých bylin - koření - mošty

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - cukrářské potřeby a suroviny