Díky hotovým jídlům můžete ušetřit spoustu času díky nenáročné přípravě. Mezi nejoblíbenější polotovary patří obalované výrobky, zeleninové směsi, vegetariánské směsi, bramborové polotovary, pokrmy z kuřecího nebo hovězího masa a z mořských ryb.

Distribuce - kojenecká mléka - bio výživa pro děti.

Výroba a prodej chlazených a mražených bezmasých hotových jídel, vyrobených na rostlinné bázi, dále pomazánek a salátů.

Specialista na závodní stravování zaměstnanců velkých obchodních a průmyslových subjektů. Provozovatel veřejných jídelen a restaurací. Výrobu, distribuci a servis zajišťujeme podle požadavků klientů. Mobilní formou realizujeme společenský catering.

vše pro miminka a maminky kompletní nabídka kojeneckých a batolecích potřeb Pleny, dětská kosmetika, kojenecké potřeby, mléka, příkrmy, kojenecké vody.

Společnost FRoSTA ČR je 100% dceřinnou společností firmy FRoSTA AG, která patří k předním evropským výrobcům mraženého zboží, zejména v segmentech zmrazená hotová jídla, rybí výrobky a zelenina, mrazené (mražené) zboží. - hotová jídla - obalované ryby - zelenina - zeleninové pánve - obalované kuřecí výrobky - ryby

Zastoupení výrobců a distribuce potravinářských ingrediencí pro ČR a pro SR - lecitiny sojové - extrakty vanilkové, kávové, kakaové, čokoládové - vlákniny pro potravinářský průmysl - kandované ovoce - ovocné složky a náplně Sklad CET.IN CZ - areál OK TRANS Hlavní 182 253 01 Chýně u Prahy

Výroba přírodních rostlinných výtažků a silic jednodruhové i vícedruhové. Dodáváme k dalšímu zpracování do potravin, nápojů, kosmetiky, hnojiv a koupelí. Nabízíme extrakty suché, tekuté vodní, vodnolihové a s použitím činidel (olej, propylenglycol apod.)

Výroba: - hotová sterilovaná jídla - instantní jídla - chlazená jídla - hotové polévky.

Dovoz, prodej - potravinářské suroviny - polotovary - francouzské sekty

Systém stravování: - dietní program.

Specializujeme se na krabičkovou dietu.

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Svačiny až do třídy, čerstvá a kvalitní svačina, v ceně od 10 Kč. Objednávkový systém na internetu, svačinové konto. Vy máte jistotu, dítě samostatnost. Vyrobeno v den konzumace přímo pro vaše dítě moderní technologií.

Provoz zdravého rychlého občerstvení. Prodej čerstvých: - baget - salátů - freshů - smoothies.

Cateringové služby Zprostředkování cateringových služeb Reklamní a propagační činnost Poradenská činnost v oblasti gastronomických a ubytovacích služeb Specializovaný maloobchod Hostinská činnost kontakt: Eugen Fiala

Zabýváme se prodejem masa, uzenin a pečiva, výrobou masných polotovarů a hotových českých jídel. Zhotovujeme obložené mísy na objednávku.

Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Realizujeme konference, školení, večírky, prezentace, promotion, teambuilding, svatby, ubytování, family dny

Výroba - kuřecí rolky - plněná kuřecí křídla - závitky - špízy.

Gastronomické služby: - závodní, školní, nemocniční, armádní stravování - projekce, vybavení-kuchyňská technologie - party servis - recepce, bankety, rauty, plesy, slavnosti

Profesionální příprava sushi z nejlepších ingrediencí a exkluzivní sushi catering pro vaše firemní večírky, soukromé oslavy a jiná společenská setkání. Sushi (nebo též česky suši) je tradiční japonské jídlo, jehož základ tvoří rýže, ryby, mořské plody a řasy. Ucelený sushi servis zahrnuje také další služby jako např. přípitek rýžovým vínem saké, ...

Cateringová společnost. Nabídka: - bankety a galavečeře - recepce - koktejly - číše vína a vernisáže - garden párty a barbecue - grilování a rožnění - svatební hostiny - special events catering.