Díky hotovým jídlům můžete ušetřit spoustu času díky nenáročné přípravě. Mezi nejoblíbenější polotovary patří obalované výrobky, zeleninové směsi, vegetariánské směsi, bramborové polotovary, pokrmy z kuřecího nebo hovězího masa a z mořských ryb.

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Prodej: -surovin na výrobu točené zmrzliny. -sirupy na výrobu ledové tříště. Pronájem: -zmrzlinové stroje. -stroje na výrobu točené zmrzliny. -stroje na výrobu ledové tříště.

Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Bufet: - koktejly - snídaně - pracovní obědy. Dovoz jídel domů a do kanceláře. Cateringové služby.

Firma se zabývá přípravou pokrmů, potravin a nápojů.

Provozujeme: - kantýny - závodní jídelny. Zajišťujeme: - rozvoz obědů pro malé skupiny - výroba, rozvoz a výdej obědů pro velké podniky - každodenní nabídka šesti druhů jídel. Možnost stravování jenotlivců v jídelně na uvedené adrese. Přijímáme také platbu stravenkami.

Velkoobchodní dovozce instantních nudlových polévek.

Firmy zabývající se dovozem značkových alkoholických a nealkoholických nápojů a specialit. ALKOHOLICKé A NEALKOHOLICKé NáPOJE: -Vína - Whisky - Aperitivy - Likéry - Vinné destiláty - Bílé destiláty - Rumy. Přísady do nápojů: - Minerální vody - Sycené nealkoholické nápoje - Ovocné a zeleninové šťávy. ČAJE, ...

International Diet a.s. je dynamická, expandující firma, která se zabývá vývojem a produkcí nutričně vyvážených sterilovaných jídel. Přidanou hodnotou těchto jídel je možnost skladování v pokojové teplotě a roční záruka. Jídla dietplus® je v současné době možné zakoupit nejen na českém trhu, ale exportují se také do Francie, Belgie a Slovenska.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Vyrábíme a prodáváme bramborové polotovary.

Zastupujeme zahraniční výrobce a dodavatele zejména v oboru: - vonných a chuťových látek - přísad pro potravinářský průmysl - instantní kávy - čaje a čajového příslušenství.

Velkoobchodní prodej surovin pro: - pekaře - cukráře - výrobu italské zmrzliny.

Dodávka - paštiky - masové konzervy - sterilovaná zelenina - kečupy - cestovní občerstvení - rajčatový protlak - luštěninové výrobky - dresingové majonézy - značky HAMÉ, OTMA, GURMÁN, VESELÁ PASTÝŘKA, TRECO, MÁJKA, NOMIA Výroba - paštiky - masové konzervy - sterilovaná zelenina - ...

Nabídka polévek, teplých bezmasých jídel ze sóji a zeleniny, ovocných salátů a indického chleba.

Navštivte dvůr andělských chutí v Praze 5. Nabízíme příjemné posezení a širokou nabídku italských specialit. V letním období jistě oceníte naši otevřenou letní terasu.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, ...