Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Přírodní produkty: - čaje, byliny - tinktury - přírodní kosmetika - čistící EKO prostředky - RAW výrobky

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty - čaje.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové, dia potraviny - obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, slady, pochutiny - produkty pro vegetariány - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozí výrobky - čaje, čajové směsi.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Prodejna a e-shop kvalitních středoamerických ARABIC a jihoasijských ROBUST výběrových kávových směsí. Směsi tvoří několik druhů zrn s různým typem pražení - každá káva má tak jinou chuť a akcent.

Provoz e-shopu s chorvatskými produkty - víno, kosmetika, drogerie, potraviny, dekorace, grilování

Poradenství v oblasti gastronomie kávy. Nabízíme široký sortiment výrobků - káva, čaj, čokoláda pro espresso bar, kavárnu, cukrárnu, restaurant, hotel či sídlo firmy. Připravíme nabídku přímo na míru, včetně technologie zdarma, školení přípravě lahodného cappucina a exelentního espressa značky Carraro, Damiano a další.

Služby: - ubytování - apartmánový dům ve Slavičíně. Zahrádkářské a chovatelské potřeby: - Horní náměstí 109 tel.: 603212510. Eshop, internetový obchod s čajem a kávou

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Jsme malá rodinná pražírna s kavárnou v městečku Kašperské Hory, které se nachází v srdci Šumavy. V naší nabídce, kterou během roku obměňujeme, najdete několik druhů kávy té nejvyšší kvality z různých koutů světa. Všechny naše kávy, které pečlivě vybíráme a dohlížíme na jejich pražení, lze také ochutnat a zakoupit přímo v pražírně kávy. Součástí ...

Dovoz a distribuce italské horké čokolády CIOCONAT a kávy L´ANTICO. Distribuce značek HOT APPLE, JAFFA CHAMPION, MLESNA.

- spravedlivý obchod, rozvoj zemí třetího světa - ideální dárek - káva, čaj a čokolády - orientální zboží (koření, oleje, víno, cukroviny .....) - výrobky racionální a zdravé výživy - veškerý sortimet fairtrade surovin a výrobků - potravinářské speciality - koše, košíky a proutěné zboží - bižuterie, peněženky a kabelky - dodávky pro ...

Dovoz, distribuce: -káva MAURO. Eshop: -caffé MAURO -hrníčky na kávu. Distribuce, prodej: -anglické čaje LONDON -horké čokolády -horké nealkoholické nápoje -frappé. Prodej, servis: -espresso kávovary WEGA, SAECO. Gastrobazar: -kávovary.

Prodej, e-shop se sypanými bylinnými čaji

Firma FAGRON a.s. so sídlom v Olomouci je firmou z Českej republiky. Radí sa ako svetová jednotka na trhu magistraliter a spolupracuje nielen s farmaceutmi, ale aj s lekármi a univerzitami. V oblasti farmácie je odborníkom predovšetkým na chemikálie, farmaceutický materiál, suroviny a lieky, ktoré poskytuje pre celú Českú a Slovenskú republiku a ...

Neroli Decor. Maloobchod, prodej: -dárkové předměty. -sypané čaje.

Vydavateľská činnosť Prenájom hnuteľných vecí Balenie čaju, kávy a korenín Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu Kúpa tovaru na účely jeho predaja ...

E-shop a prodejna piv a nápojů. Na skladě máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, limonády.

Internetový obchod s čaji, pečenými i kvetoucími, s horkou čokoládou, kávou, medovinou a dárky.

Společnost Ambere s.r.o. se specializujeme na čerstvě praženou kávu. Naleznete u nás výtečnou kávu se silnou chutí a vůní, která zpříjemní jakékoliv chvíle ve vašem životě. Prodáváme zrnkové směsi, dárkové balení a zajišťujeme také servisní služby.