Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Caffe Sentiments je malá pražírna kávy, která nabízí čerstvě praženou kávu z nejkvalitnějších arabik z celého světa. Kávu praží v krátkých termínech dle objednávek zákazníků, aby si zachovala svůj vrchol kvality a vůně. Kávu můžete ochutnat a zakoupit v jejich pražírně a galerii v centru Jablonce nad Nisou, kde můžete také shlédnout proces ...

V našem květinářství naleznete dárkové i netradiční kytice a vše, co potřebujete, jdete-li někomu přát: víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro ...

Orientální obchod Nemrut.cz se specializuje na dovoz zboží z Turecka. Mezi náš hlavní sortiment patří čajové a kávové soupravy, džezvy, hrníčky, cukřenky, mlýnky, turecké konvičky, tácy a mnoho dalšího. Neváhejte a vstupte do světa Orientu!

Maloobchod: -prodejna Mrštíkova 1, Jihlava prodejní doba:Po-Pá:8:00-17:30;So:8:00-11:00 tel.:739049203. Maloobchod: -prodejna Vrchlického 57, Jihlava prodejní doba: Po-Pá:8:00-15:00 tel.:739040821. Velkoobchod, sklad: -areál nemocnice Jihlava tel.:602512316 prodejní doba: Po-Pá:7:00-17:00 Prodej: -potraviny pro racionální ...

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Velkoobchod, sklad, CASH & CARRY. -potraviny -káva, čaj -kompletní sortiment výrobků: -Čokoládovny Praha, a.s. -Tchibo Praha, a.s -Jemča Jemnice, a.s. -Douwe Egberts, a.s. -Dapeko, a.s. -DANONE -NESTLE -VITANA.

Zpracování a velkoobchod s bioprodukty - produkty z ekologického kontrolovaného zemědělství se specializací na bio čaje, bio koření, bio kávu a bio cukrovinky. Produkce, zpracování produktů z kontrolovaného ekologického BIO zemědělství. Zastoupení rakouské společnosti Sonnentor.

Studio masáží Simona poskytuje masáže, přístrojová lymfodrenáž, pedikúra, prodej bylinných čajů fy Grešík, přírodní kosmetika Saloos.

Velkoobchod, distribuce, dodávka, prodej, Dodáváme pro gastro-sektor a maloobchod: sterilovanou zeleninu, kompoty ve skle, kompoty v plechu, mouku, olej, cukr, snídaňové programy, marmelády, povidla, těstoviny, kávoviny, hořčice, kečup, rajský protlak, bramborové směsi, med, vývary, koření, oplatky, dia výrobky, dia sladidla tekutá,

Josef Švec provozuje kavárnu, drobné pekařství a prodává kávové speciality i kávovary.

Dovolte nám představit naši malou bylinnou farmu a také více než 100 let starou valašskou sušírnu na ovoce a byliny sv. Františka. Citlivost a naslouchání přírodě, poctivost a maximální kvalita, 100% malá ruční výroba, tradice i nové nápady, odpovědnost vůči lidem i přírodě a radost v našich výrobcích. To je to, co je pro nás důležité a o co ...

V naší vinotéce zakoupíte pravé valašské frgály upečené v pekárně ve Velkých Karlovicích. Frgály máme denně čerstvé včetně víkendů a svátků. Dále prodáváme karlovské frgály, víno, sýry z valašských farem, karlovské pivo, luxusní čokolády, klobásy, sádlo, slané pochoutky, vynikající kávu s sebou, nealko, suvenýry.

Maloobchod, prodej: -čaje a čajové příslušenství -vodní dýmky -Yixing keramika -etnické hudební nástroje -vonné tyčinky -zboží z Orientu -orientální textil.

Ladislav Venc provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Pražírna kávy s ochutnávkou - domácí pražírna kávy tureckého výrobce TOPER. - 20 druhů Arabic káv a 4 naše kávové směsi.

Kouč průvodce na cestě za úspěšným a šťastným životem. Pomohu Vám žít život, který chcete žít

Společnost SacerGape s.r.o. provozuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horká čokoláda - příslušenství na přípravu kávy - mlýnky, moka konvičky aj. - kávovary - čistící přípravky Pražírna Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Botanico, prodej přírodních produktů. Bylinné sirupy, čaje, kosmetika, lahůdkářství, med, doplňky. E-shop. Ordinace praktického lékaře pro dospělé Arbesovo náměstí 6, 796 01 Prostějov

Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.