Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Velkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pro gastronomické provozy.

Kromě internetového obchodu provozujeme především velkoobchod. Nabízíme tradiční domácí italské speciality od malých rodinných výrobců, u kterých jsou dodržovány klasické výrobní postupy.

E-shop: - pražená káva - mlýnky na kávu - koření - kávovary Pražírna.

Distribuce: - potravinářská aditiva - kořenící směsi, aditiva pro masný průmysl - přírodní cukry, sirupy

Dovoz, zpracování: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, kakaové slupky, čokoláda.

Dovoz: - suroviny na sushi - koření pro japonskou, indickou kuchyni.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Dodávka, servis: - koření, aditiva a přidavné látky pro masný průmysl - potravinářské stroje pro masný průmysl.

U Modrého slona. Maloobchod, e-shop: - asijské potraviny - čaje.

Distribuce, velkoobchod, prodej: -koření pro potravinářskou výrobu.

Výroba, prodej: -koření -kořenících směsí

E-shop - jedlý papír - cukrářské potřeby - doplňky na párty, svíčky, ubrousky talířky, kelímky - koření a kořenící směsi - hračky - šperky - bytový textil - papírenské zboží.

Tradiční jihočeský výrobce majonéz, tatarských omáček, lahůdek, pochutin a vaječných polotovarů.

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Internetový prodej, e-shop: -amarantový olej -bezlepkové pečivo -koření -semínka a zrna -cereálie a müsli s amarantem bez lepku

Výroba, e-shop: - medovina - med - džemy, pomazánky - sušené ovoce - sirupy z čerstvých bylin - koření - mošty

Dovoz, distribuce: - asijské potraviny - instantní nudlové polévky - pikantní omáčky - rýže - nudle

Internetový obchod, e-shop: - mexické koření - papričky - tortilly

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - přírodní koření pro potravinářství - marinády SPECIO - balíčky koření, kořenky - kutrovací přípravky a nástřikové láky pro masný průmysl - míchání, šaržování a balení kořenících směsí - aditiva, přísady pro potravinářský průmysl. - vývary a omáčky pro gastro - gastronomické stroje a ...

Prodej koření - španělská uzená paprika a šafrán - rýže.

Prodejny Náš GRUNT jsou zaměřeny na prodej tradičních českých potravin, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Pekařství. Výroba, maloobchod, prodej: - tradiční pečivo z Valašska (Cyrilovy frgály) - pravé valašské frgály (koláče, vdolky, pecáky) - frgály klasické (tvarohový, makový, hruškový) - frgály netradiční (na přání, frgál maxi, meruňkový, borůvkový, povidlový, ořechový, zelňák) Venkovský krámek - krajové speciality - bylinky, koření