Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Prodej - cukrářské výrobky Výroba - cukrářské výrobky Provoz - kavárna

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Pohostinství: -restaurace TYROL - u Zámku -restaurace LIMPOPO - u sezónního vstupu do ZOO.

Výroba - cukrářské výrobky

Ubytování: -10 chatek /srubů/ -travnatá plocha pro 100 karavanů, s elektrickou přípojkou -hlavní objekt: -společné WC, sprchy, společenská místnost s televizí Složení pokojů: -sruby dvoupokojové 9-10 lůžek -chatky 5-6 lůžek -plocha pro 60 karavanů. Kategorie: -kemp a autocamping s ubytováním ...

Pohostinství. Restaurace, pizzerie, rozvoz, donáška: -italska pizza, těstoviny, hamburgery -saláty -polední menu (11-14h.) -nekuřácké prostředí cca 30 míst. Možnost pořádání: -rodinných oslavy, svatební a smuteční hostina, školní srazy, firemní večírek, rauty a catering, firemní a společenské akce. Objednávky na ...