Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Kromě internetového obchodu provozujeme především velkoobchod. Nabízíme tradiční domácí italské speciality od malých rodinných výrobců, u kterých jsou dodržovány klasické výrobní postupy.

Nákup, prodej, e-shop: - potraviny - cukrovinky - zboží se zkrácenou dobou expirace - zboží z doprodeje nadbytečných skladových zásob

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží. Pohostinství: -soukromé večírky, narozeninové akce (35 osob) -posezení na terase (45 osob)

Výroba a prodej sýrových specialit.

Občerstvení, prodej, rozvoz: - Bubble tea - mražený jogurt - ovocný fresh

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Síť prodejen. Bistro, kavárna, cukrárna - hotová jídla - saláty - sendviče - burgery - pečivo - ovoce a zelenina - sýry a mléčné výrobky.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Internetový obchod, eshop, prodej, velkoobchodní, maloobchodní prodej sýrů a delikates: - italské sýry - švýcarské sýry - holandské sýry - francouzské sýry - sýry z celé Evropy - boska fondue - sýry na fondue a Fondue sady - nože, plátkovače a struhadla na sýry - farmářské produkty - pivo, víno - čokoláda - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - potravinářské zboží, potraviny.

Distribuce: - potraviny - mražené i chlazené zboží - ryby, drůbež, maso - mléčné výrobky - mražené ovoce, zelenina

Prodej: - evropské delikatesy - typické sýry, salámy, sušené šunky a klobásy z Itálie, Francie, Německa a Maďarska.