Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Konzum. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -maso, uzeniny, - zákusky, - pečivo.

Online supermarket Rohlík provozovaný společností VELKÁ PECKA s.r.o. nabízí ve svém e-shopu širokou škálu potravin, nápojů a také drogistického zboží. Zakoupit u nás můžete pečivo, zdravou výživu, uzeniny, ovoce, zeleninu, nealkoholické nápoje, pivo, víno, těstoviny, sladké pečivo, krmivo pro domácí mazlíčky, potřeby pro děti a mnoho dalších ...

VALA Polná, s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin, smíšeného zboží a domácích potřeb.

Farma Úhořilka, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej mléčných výrobků a mléka.

Miroslava Bajowská provozuje prodejnu s potravinami.

V naší vinotéce zakoupíte pravé valašské frgály upečené v pekárně ve Velkých Karlovicích. Frgály máme denně čerstvé včetně víkendů a svátků. Dále prodáváme karlovské frgály, víno, sýry z valašských farem, karlovské pivo, luxusní čokolády, klobásy, sádlo, slané pochoutky, vynikající kávu s sebou, nealko, suvenýry.

Kozí farma. Chov: - kozy -krávy jersey Prodej: - mléko, mléčné výrobky.

Společnost ŽIVA zemědělská obchodní, a.s. se zabývá prodejem zahradní a komunální techniky, truhlářskými a tesařskými pracemi, stavbou dřevostaveb, výrobou dřevěného šindele a zemědělskou výrobou. Prodej zahradní a komunální techniky: Už od roku od roku 1994 patříme mezi hlavní dodavatele zahradní a komunální techniky v regionu od Hanušovic ...

Ladislav Venc provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování - brambory - živočišná výroba: - výroba - mléko. Sklizňové práce, sklízení: - obiloviny - senáže - kukuřice.

Lios Žďár, s.r.o. se zaměřuje na maloobchodní prodej potravin a drogistického zboží.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

POTRAVINY ESO s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného zboží.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.