Jaroměřická mlékárna a.s.

Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Prodej - drogerie - nápoje - tabákové výrobky

Prodej, eshop: - italské jídli, delikatesy, speciality.

Centrála maloobchodní sítě potravin Partner.

Velkoobchodem a distribuce čerstvých mléčných potravin, vyžadujících chlazenou přepravu. Logistické a distribuční služby. Dodávky výrobků českých mlékáren a také vlastní značky - Dr. Halíř, Krajanka, Jovomix, Zálesák, Gerard a vybrané české i zahraniční firmy zastupuje výhradně na českém trhu.

Prodej a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - doutníky - kávovary - presovače

Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny: - maso, uzeniny, pečivo, ovoce, zelenina - průmyslové zboží - domácí potřeby - drogistické zboží, drogerie.

Velkoobchod a maloobchod: - potraviny, nápoje, drogistické zboží a tabákové výrobky.

Potraviny a večerka. Prodej potravin a smíšeného zboží. Baby kavárna U YETTIKA: - nekuřácká kavárna primárně určená dětem - s obrovskou průlezkou, dráhou pro odrážedla, trampolínou, kuchyňkou, koutkem pro batolata, kinectem - přebalovací pulty, mikrovlnkou, skříňkami, místy pro kočárky apod. - káva, čerstvé zákusky - pořádání dětských a ...

Mlékárna Zpracování mléka, výroba: -čerstvé a trvanlivé mléko -tvarohy -smetany -jogurty -kysané mléčné výrobky -dezerty -sýry -másla a tuky.

Farmářská prodejna: - nabídka poctivých potravin především od regionálních farmářů - maso, uzeniny, pečivo, pivo, víno, mošty, sirupy, pálenka, marmelády.

Mlékárna. Výroba: -plísňový sýr NIVA.

Prodej: - smíšené zboží.

Prodej: -smíšené zboží.

Síť prodejen HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Smíšené zboží. Maloobchod: - potraviny.