Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Distribuce, prodej: - mražených a chlazených výrobků pro velkoobchodní odběratele a distribuce konečnému zákazníkovi. Chlazené a mražené drůbeží, vepřové a hovězí maso.Ryby, mražená zelenina a zmrzlina.

Velkoobchod ovocných stromků a rostlin. Prodej sazenic subtropického ovoce, balených sazenic růží Produkce mraženého ovoce.

Výroba, prodej: - mražených specialit z přírodních surovin. - mražené potraviny, hotové mražené výrobky

Velkoobchod a rozvoz potravin: - mražené, chlazené. mléčné výrobky - drogerie a drogistické potřeby - koloniál - čerstvá zelenina - nealko nápoje.

Výroba: Mražené krémy: Nanuky, kornouty, ruská zmrzlinas chutí: -vanilka-karamel, oříšek, vanilka-jahoda, vanilka, kakao, jogurt-višeň, Zmrzlina na dříku s příchutí: -vanilka, kakao, kokos, kakao s oříšky, tvaroh s jahodovou dření, tvaroh, vanilka-pistácie, jablko-černý rybíz, jablko-pomeranč-les. ovoce, cappuccino LIGHT, jahoda, ...

Rozvoz ledu Brno s.r.o. se zaměřuje na rozvoz kostkovaného ledu, ledové tříště a pronajímá mrazící boxy.

Nabízíme kvalitní ryby uzené, sušené, mražené, kaviar a mořské plody.VÍTEJTE! Na naše oddělení v tržnici Holešovice, (Praha), Pražská Tržnice (Bubenské nábřeží 306/13, HALA 22, pult 38-39, . Denně kromě neděle. Po-Pá 9-16, So 8-14 hod.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Potraviny. Maloobchod,prodej: -potraviny.

Velkoobchod, zásobování a rozvoz potravinářského sortimentu do obchodů, restaurací, jídelen, pizzerií, škol v rámci Plzeňského, Karlovarského kraje, Prahy a okolí . Velkoobchod potraviny: - mléčné výrobky - tvrdé sýry - bujony - koření - oleje - tavené sýry - mléko - sterilovaná zelenina - knedlíkové směsi - těstoviny - ...

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Pobočka. Ambulantní prodej, rozvoz: - mražené potraviny, výrobky - mražená hotová jídla - mražená zelenina, zeleninové směsi - mražené dezerty - zmrzlina, mražené krémy.

ARKTIDA spol. s r.o.jsou mrazírny s velkoobchodem, distribucí, prodejem: -mražené, chlazené potraviny -hotová jídla a další okolo 500 položek -zmrzliny ALGIDA -ovoce, zelenina -výrobky z brambor a těsta -mořské a sladkovodní ryby -chlazené zboží pro gastronomii (nápoje, rostlinné oleje, tuky, čaje a potravinové doplňky).

Prodej,distribuce: -mražené,chlazené potraviny: -rybí,bramborové výrobky -zelenina,ovoce -zmrazené pečivo -chlazené zboží pro gastronomii: -nápoje,rostlinné oleje,tuky,čaje a potravinové doplňky -hotová jídla -zmrzliny Algida.

Společnost KBJ VELKOOBCHODY s.r.o. se zabývá prodejem a rozvozem potravin v Praze a okolí. Nabízíme službu Potraviny domů, která umožňuje komfortní a jednoduché nakupování z pohodlí domova. Z široké nabídky zboží si u nás vybere každý, zakoupit si můžete základní potraviny, nápoje, drogerii, ale také např. pracovní oděvy, kancelářské potřeby či ...

Služby: - rozvoz mražených výrobků v Praze

Import, zpracování: - mražené mořské ryby a speciality - výrobky z ryb. Zásobování mraženou rybí surovinou lahůdkářské výrobny.

Výroba, velkoobchod, prodej: -výrobky a polotovary - mražené polotovary.

Poctivá zmrzlina, tak jak má být. Přijďte ochutnat, najdete nás v Praze, Nymburce a v Kutné Hoře. Naše řemeslná zmrzlina je zážitek, vyrábíme pouze z kvalitních surovin bez přidaných barviv a konzervantů. Ovocná je ovoce, smetanová je ze smetany, u nás nenajdete žádné náhražky či umělé příchutě.

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Maloobchod - drogistické zboží Maloobchod - potraviny

Dodavatel mraženého ovoce. Prodej: - zmrazené ovoce technologií IQF (šokové zmrazení): - jahody, maliny, ostružiny, půlené švestky, borůvky, rybíz černý a červený, višně, lesní ovoce, meruňky. Sídlo: - Jihlava, Žižkova 1872/89

Velkoobchod potravin pro gastronomické provozy a maloobchod. Prodej českého výsekového masa. Distribuce čerstvého masa, ryb, mražené zeleniny, uzenin, olejů, koření a dalších.