Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Distribuční středisko Severní Morava a Slezsko. Velkoobchod, prodej, distribuce: - mražené potraviny, výrobky: - drůbeží, hovězí a vepřové maso - houby - ovoce - pizza - polotovary - přílohy - ryby - sladké či slané pečivo - zelenina - zmrzlina Movenpick, Nestlé - zmrzlinové a jiné dezerty. ...

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje, víno - drogistické zboží, drogerie - tabákové výrobky. Lze platit stravenkami.

Distribuce - maso - masné a uzenářské výrobky - mražené výrobky - sýry

Firma Drůbež Jaš je zaměřená na distribuci a prodej čerstvého chlazeného i mraženého drůbežího masa na střední Moravě. Drůbež bereme z nejlepších a především zdravých chovů, jejichž kvalitu kontrolujeme, aby se k Vám dostaly v té nejlepší kvalitě. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod mraženého a chlazeného masa: Kuřecí maso: - prsní ...

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Prodej - mražené mořské ryby Výroba - rybí lahůdky Dovoz - mražené mořské ryby

Mrazírny. Služby: -pronájem mrazírenských skladů. Provozovna: Litoměřické mrazírny, Michalovická, Litoměřice tel.:477753003

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.

Výroba, prodej: -mražené ovoce -ovocné džemy, marmeláda, náplně -potřeby pro vinaření -vinné kvasinky, živná sůl, kvasné kloboučky.

Skladování: - mražené zboží - chlazené zboží. Pronájem nemovitostí: - kanceláře - sklady - garáže - dílny.

Mrazírny EISBERG, a.s. se od svého založení specializují na import a distribuci mražených potravin. Spolupráce se společností EISBERG nabízí spojení se silným a spolehlivým dodavatelem. Garantujeme profesionální přístup, individuální jednání, široký sortiment a špičkový servis. Našim cílem je uspokojit náročného zákazníka z oblasti gastronomie a ...

Prodej a rozvoz - mražené výrobky Výroba - mražené výrobky

Zabýváme: - maloobchodní prodej potravin a smíšeného zboží.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Výroba mrazených polotovarů: -bramborák MERLIN -plněné papriky -játrové knedlíčky -langoše -čevabčiči -palačinky -obalovaný karbanátek -tvarohové taštičky.

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

Prodej potravinářských produktů do gastronomických provozů: - mražené - chlazené.

Řeznictví a uzenářství. Dodávky chlazeného a mraženého masa, uzenin a jiných výrobků pro: - restaurace - jídelny - prodejny aj. Provádění pravidelné veterinární kontroly.