Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - chlazená, mražená zelenina.

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje, víno - drogistické zboží, drogerie - tabákové výrobky. Lze platit stravenkami.

Mrazírny. Sklad, prodej CASH&CARRY : - hluboce zmražené potraviny. Pronájem: - chladírenských, mrazírenských a suchých skladů.

Mrazírny EISBERG, a.s. se od svého založení specializují na import a distribuci mražených potravin. Spolupráce se společností EISBERG nabízí spojení se silným a spolehlivým dodavatelem. Garantujeme profesionální přístup, individuální jednání, široký sortiment a špičkový servis. Našim cílem je uspokojit náročného zákazníka z oblasti gastronomie a ...

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.

Výroba, prodej langoše: -jako polotovar -ve zmrazeném stavu -hmotnost 100 gramů Provozovna: -Tvarožná Lhota-Lučina.

Výroba, prodej: export -import -mražené, chlazené maso.

Maloobchod, prodej, člen družstva COOP Centrum: -potraviny -drogerie, drogistické zboží -smíšené zboží, různé -zboží denní potřeby.

Řeznictví, uzenářství, prodej: - maso - uzeniny - mražená drůbeže a ryby

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -potraviny pro gastronomické provozy.

Maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Dodávka - ovoce - zelenina Dodávka - potraviny čerstvé, sterilované, mražené