Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

Výroba: - nealkoholické nápoje - limonády - sirupy - koncentráty

Specializovaný prodej nápojů, velkoobchod, maloobchod, diskontní prodej, široký sortiment vín. Vinotéka - kvalitní víno. Klub přátel dobrého vína. Dárkový servis nápojů.

Prodej,distribuce: - stojany na vodu - chlazená, horká voda - pitná voda v barelech - výměna barelů - výdejníky vody - instantní nápoje: - káva - horká čokoláda - capuccino čokoládové, ořechové - čaj broskvový, citrónový - ledový čaj broskvový, citrónový - studený nápoj grep, pomeranč - smetana do kávy.

Společnost fruli company s.r.o. se zaměřuje především na ruční výrobu výjimečných sirupů, zajímavých čokolád, našich frulitek a dokonalých dortů. Vždy vyrábíme jen to nejlepší, co nám příroda dovolí a chceme těmito výrobky dělat lidem radost. Osobně nás můžete navštívit v cukrárně fruli CAFETERIA ve Vyškově, ve které každý den prezentujeme a ...

Velkoobchod - pivo SVIJANY, ROHOZEC - nealkoholické nápoje

Pivovarnictví a sladovnictví -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Lios Žďár, s.r.o. se zaměřuje na maloobchodní prodej potravin a drogistického zboží.

Ludmila Fialová se zaměřuje na prodej alkoholických nápojů a dárkových předmětů.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

Služby: - obchod - dovoz ovoce, zeleniny přímo do firem - bedýnky, mošty, šťávy

E-shop, internetový prodej: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -tabákové výrobky -parfumerie.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Zpracování, výroba, velkoobchod: - brambory konzumní a sadbové - polotovary z brambor - knedlíky - čerstvá chlazená zelenina - listová zelenina a směsi čerstvé zeleniny bez zálivky - polotovary, přílohy - chlazené zeleninové saláty se zálivkou - čerstvé bylinky - zeleninové šťávy REFIT

Velkoobchod, prodej, rozvoz zboží: -alkoholické nápoje -destiláty -víno -pivo -nealkoholické nápoje -energy drinky -potraviny, cukrovinky -tabákové výrobky -káva -jednorázové nádobí. Zapůjčení, půjčovna: -výčepního zařízení. Prodejna Cash&Carry JIP potraviny: - Zlín-Prštné, Rybníky IV 326 tel.: 727813864 ...

Prodej, servis: -nápojové zboží -velkoobchod -maloobchod -nápoje alkoholické, nealkoholické -půjčovna party píp, chladících náp. zařízení -dodání zboží na společenské akce, s možností vrácení nespotřebovaného -dárkový alkohol -vinotéka.

Maloobchod, prodej: - smíšeného zboží: - potraviny - nápoje - tabákové výrobky - drogistické zboží - průmyslové zboží.

Račínský minipivovar Richard, s.r.o. se zaměřuje na výrobu různých druhů piv, ciderů a limonád.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy