Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Ladislav Vrbinčík provozuje e-shop se včelařskými produkty, medem, medovinou, sirupy, svíčkami a dárkovými baleními.

Maloobchod, prodej, e-shop: - dárkové zboží - regionální speciality - přírodní oleje - sirupy.

Ovocné přírodní sirupy, marmelády a pečené čaje vyrábí naše firma HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně, okres Kroměříž. Ochutnejte náš vlastní vaječný koňak, pesto a další pochoutky pouze z přírodních a čerstvých surovin. Vše zakoupíte v prodejně nebo e-shopu. Zakoupit můžete také bylinné masti, krémy, čajové směsi (např. jarní detox), pesto z ...

Prodejna zaměřena na farmářské potraviny, bio produkty, zdravou výživu - klasické i žitné pečivo, záviny, pivo, mléko, jogurty, máslo, masné výrobky řeznictví Singer, čaje ze Sonnentoru, sirupy Camelus, skleněné nudl, panko strouhanka a mnoho dalšího.

Jiří Šenkeřík provozuje moštárnu a vyrábí ovocné a zeleninové šťávy.

Prodej: - ovoce - výroba moštů - prodej ovoce - prodej sušeného ovoce.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -potraviny: -hotová jídla -paštiky -masové konzervy -sterilovaná zelenina -kečupy -kompoty -sirupy -džemy -dětská výživa -DIA výrobky -pikantní a ostré výrobky -drůbeží výrobky -výrobky s rajčaty -zdravá výživa -bezlepková dieta -gastro výrobky.

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Dovoz, internetový prodej zahraniční medoviny do ČR z Evropy i zbytku světa. Eshop - sortiment: - přírodní, ovocná, kořeněná medovina - medovina na vaření - medová vína, piva, limonády.

Artur KOBLITZ, s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej káv, doplňků a kávovarů a nealkoholických nápojů.

Výroba, distribuce: -potraviny rostlinného původu: -jablečné octy -hořčice, -čerstvé syrové šťávy -ovocné džemy -zeleninové pomazánky -nakládané produkty - okurky, sýry, utopenci, výrobky z hlívy ústřicné.

Velkoobchod a rozvoz potravin: - mražené, chlazené. mléčné výrobky - drogerie a drogistické potřeby - koloniál - čerstvá zelenina - nealko nápoje.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, dodávka, prodej, pronájem, bezplatné umisťování. zajištění provozu: -na kusové zboží -cukrovniky -nápoje -bagety -na teplé a studené nápoje -značky Rhea Vendors -výdejníky vody -prodej i repasované -voda balená v barlech 18, 9 l -přírodní pramenitá -minerální -vodní ochlazovač ...

Společnost WITHUP, spol. s r.o. nabízí české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Nabídka německých piv, nealkoholická piva, ochucená piva. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Zázračná s.r.o. se zaměřuje na výrobu lokálních nealkoholických nápojů, jedná se například tonik, perníkovou limonádu nebo kolu.

ZENZERO se zaměřuje na výrobu a prodej produktů obsahující zázvor, jedná se například o sirupy, bonbóny, sušenky, koření a mnoho dalšího.

Pavlík Pavlíková s.r.o. provozuje Můj obchod, který je maloobchodní prodejnou fungující pod záštitou Makro ČR. V prodejně naleznete široký sortiment spotřebního zboží, potravin a nápojů.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Společnost Distribuo Group s.r.o. provozuje e-shop, nabízený sortiment: - firemní dárky - káva, čaj - alkoholické nápoje - pralinky, ochucené nápoje - nádobí

Společnost Kresa s.r.o. provozuje internetový obchod: - marmelády, sirupy - omáčky - dobroty na míru - oblečení

Potraviny. Maloobchod,prodej: -potraviny.

Společnost Natural Jihlava JK s.r.o. se zaměřuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu a dietní výrobky. Zabýváme se výrobou celozrnných a bezlepkových sušenek, provozujeme velkoobchodní sklad a zásobujeme prodejny zdravé výživy po celé České republice. Dodáváme širký sortiment potravin v bio kvalitě pro vegany, vegetariány, DIA ...