Mattoni 1873 a.s.

Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

- oficiální distributor originálních kanadských instantních nápojů HOT APPLE. - dovoz a distribuce vybraných druhů nealkoholických nápojů Produkty: Teplé nápoje: - HOT APPLE (horké jablko) - SWISS TREAT (horká čokoláda). Studené nápoje: - ovocné koncentrované šťávy - HOT APPLE (studené jablko) - SWISS TREAT (studená ...

Prodej kávy, čaje a čokolády s přídavkem houby Reishi.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Dodávka a prodej barelové vody, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hod -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Dodávka - balená voda do firem i domácností Dodávka - automaty na vodu do firem i domácností

Velkoobchodní a maloobchodní prodej alkoholických i nealkoholických nápojů

Zdroj vody Horský pramen. Jednou z nejkvalitnějších přírodních nízkomineralizovaných vod na našem trhu je voda značky Horský pramen. V rozsáhlých lesích podhůří Hrubého Jeseníku vyvěrá z hloubky 170 metrů na povrch země pramen, který nikdy nevyschne..

Dodáváme kojeneckou přírodní pramenitou vodu. Voda pro kojence Fromin není upravována, ani ozařována.

Vyrábíme a prodáváme stimulující drinky pod značkou Kamikaze. Internetový prodej stimulujících drinků značky Kamikaze.

Prodáváme perlivý energetizující nápoj doporučený dospělým konzumentům, kteří jsou donuceni k vyššímu fyzickému i psychyckému vypětí.

Distribuce: - káva BoutiQue (Q), Melitta - čaje Ronnefeldt, Qualitea - džusy Pago - čokolády Monbana, Valrhona - minerální vody Perrier, Vittel - sirupy Fabbri Zajištění a servis technologie: - změkčovače - kávovary - mlýnky

Dodáváme pitnou vodu do firem i domácností..

Dodávky kávy LAVAZZA. Distribuce vody zn. DOBRÁ VODA, čajů TEEKANNE. Dodávky čokoládových výroblů Monbana. Lavazza: - možnost bezplatného zapůjčení stroje - instalace, školení, servis - poradenství a prezentační akce. Rozvoz produktů po ČR zdarma.

Široký sortiment nápojů. E-shop s nápoji, čajem a kávou..

Firma se zabývá přípravou pokrmů, potravin a nápojů.