COVITAR s.r.o.

Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Prodejna Svět plodů: -prémiové ořechy, dražované a pražené oříšky -100% sušené ovoce a mrazem sušené ovoce -semínka a superpotraviny -směsi ořechů i ovoce -kakaové, kokosové, proteinové produkty -raw tyčinky. Na prodejně je možné platit kartou.

Nabízíme Vám prodej meruněk velkopavlovické odrůdy pro přímou konzumaci, zavařování či konzervaci. Rovněž nabízíme prodej mače na výrobu meruňkové pálenky (meruňkovice).

Velkoobchod ovoce a zelenina - zásobování čerstvého ovoce a zeleniny - široký sortiment ovoce, zeleniny, lesních plodů, bylinek, hub, exotického ovoce. Sklad Brno Masarykova 118, 664 42 Modřice.

Obchodní činnost, velkoobchod, export, import zemědělské komodity, dovoz a vývoz-produkty pro zpracovatelský průmysl: -zelenina: -mrkev -cibule, perlová cibulka -celer -brambory -hlávkové zelí -petržel -červená řepa -paprika -kysané zelí -a jiné. Specializace-zásobování konzervárenský a mrazírenský a průmysl v oboru zeleniny. Vysoce ...

Velkoobchod, sklad: -ovoce, zelenina - houby, koření - klíčky, výhonky -zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Zpracování, výroba: - oříšky v karamelu, čokoládě, solené - kešu, arašídy, mandle, vlašské ořechy...

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -cukrovinky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje.

Ekologická přestupní stanice. Nabídka zeleniny a ovoce v bio kvalitě v bedýnkách.

Zahradní architekt Simona Burešová nabízí profesionální zahradnické služby a zahrady na klíč. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad, interiéry zimních zahrad, zahradní úpravy v okolí firem, údržbu. V našem zahradnictví najdete vše pro vaši zahradu: Prodej, služby: -pokojové a venkovní rostliny -svatební a smuteční vazby -ovoce a ...

Výroba, prodej: -loupané a konzumní brambory