COVITAR s.r.o.

Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - smíšené zboží - drogistického zboží (drogerie). Centrála firmy: - Na Hrázi 3228/2, Ostrava - Martinov.

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -smíšené zboží.

Maloochod, prodej: - potraviny - drogerie - ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -spotřební zboží.

Distribuce: - mražené zboží - uzeniny, sýry - maso - polotovary, výrobky z brambor - drůbež - ryby - ovoce, zelenina - dezerty a nanuky

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Velkoobchodní prodej: - ovoce, zelenina.

Pobočka. Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina.

Export-import: - potravinářství, zemědělství - ovoce - zelenina - sůl - osivo-pšenice, ječmen, oves.

Maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce. Provoz pražírny.

Ovoce - zelenina U Pavla. Maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - zavařeniny.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -smíšené zboží.

Prodej: - zelenina - maso - masné výrobky.

Mrazírny. Výroba, balení, velkoobchod, prodej: - mražená zelenina: - mražené ovoce. Zpracování a konzervování ovoce, zeleniny a brambor. Prodej, velkoobchod: - čerstvé ovoce-jahody, maliny, jablka - zelenina čerstvá.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje -tabákové výrobky a kuřácké doplňky -brambory -cukrovinky -drogerie.