COVITAR s.r.o.

Ovoce a zelenina je hlavní složkou zdravého stravování. Peckoviny, citrusy, lesní či exotické ovoce, ale také kořenová, cibulová, plodová a listová zelenina a luštěniny od lokálních pěstitelů či mezinárodních dodavatelů nesmí chybět v žádném jídelníčku.

Dovoz koření ze Španělska, Turecka, Íránu, Chile a dalších exportních zemí. Naleznete u nás lísková jádra, sušené meruňky, Sultanas sušené rozinky a další produkty.

Velkoobchod, dovoz z Maďarska: - ovoce - zelenina

Prodej - maso - uzeniny - potraviny - smíšené zboží

EFES Logistik s.r.o.: - mezinárodní dopravu chladírenskými kamiony - 15 chladírenských souprav - přeprava do všech států Evropy i Turecka - všechna vozidla jsou kompletně pojištěna včetně pojištění CMR - přeprava zboží podléhající zkáze, vyžadující TIR karnet a veterinární dohled.

Dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu pro restaurace, hotely, závodní a školní jídelny a další provozy veřejného stravování.

Zásobování restaurací a velkoobchodů. Jsme specialisté na čerstvé ovoce a zeleninu. Rozvážíme denně čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky, houby a exotické plody pro restaurace, hotely, pizzerie, jídelny. Distribuce probíhá denně chlazenými dodávkami.

Zpracování a rozvoz: - brambory (loupané, vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Distribuce - zdravá výživa Distribuce - sušené ovoce - suché plody - cukrovinky Dovoz - sušené ovoce - suché plody - cukrovinky - zdravá výživa

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Zásobování restaurací, jídelen a výroben čerstvou zeleninou, ovocem a čerstvými bylinkami.

Velkoobchod - ovoce - zelenina

Prodej - ovoce a zelenina Velkoobchod - ovoce a zelenina.

Ovocné kytice a bonboniéry vyrábíme z čokolády a čerstvého ovoce jako dárek pro muže i ženy k narozeninám, svátku, výročí. Květiny jako svatební dekorace i výzdoba firemní akce. Květiny z ovoce doručíme s osobním přáním. Rozvoz květin v Praze zdarma.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Dovoz, import, velkoobchod, prodej pro ostatní velkoobchody, řetězce maloobchodů, hotely, restaurace, gastronomická zařízení, školní jídelny: -ovoce -exotické ovoce -zelenina -citrusy -suché plody.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Naše firma se zabývá rozvozem čerstvého ovoce a zeleniny pro restaurace, školní jídelny, školky, nemocnice, výrobny a veškerá ostatní stravovací zařízení. Mezi naše zákazníky patří i prodejny potravin, které také pravidelně zásobujeme naším zbožím. Zboží rozvážíme vlastními vozy po celý týden.