Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Prodej, výroba: - pečivo. Pekárna, pekařství.

Biopotraviny a zdravá strava: - bezlepkový koutek - luštěniny - nápoje - cukrovinky a jiné pochutiny - omáčky - kečupy - pečiva - sladila - čaje - dia produkty - ořechy, semínka, jádra - polotovary a směsi - řasy - koření - oleje a tuky - pomazánky, paštiky a džemy Doplňky stravy - ječmen - zelená káva - ostropestřec - ...

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo.

Pekárna, pekařství. Výroba, distribuce, prodej: - pekařské výrobky - chléb, běžné pečivo, rohlíky - jemné pečivo, koláče, zapékaný klobás aj.

Společnost KBJ VELKOOBCHODY s.r.o. se zabývá prodejem a rozvozem potravin v Praze a okolí. Nabízíme službu Potraviny domů, která umožňuje komfortní a jednoduché nakupování z pohodlí domova. Z široké nabídky zboží si u nás vybere každý, zakoupit si můžete základní potraviny, nápoje, drogerii, ale také např. pracovní oděvy, kancelářské potřeby či ...

Prodej a výroba. - medových perníků

Pekárna. Výroba: - pekařské výrobky. Prodej: - sladké pečivo - slané pečivo.

Prodejna sítě Hruška. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Sídlo firmy: - Nová ulice 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny -balící činnost. Výroba, velkoobchod, rozvoz: -maso, uzeniny -tepelně opracované masné výrobky. Doprava do 3, 5t.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

Jsme rodinné pekařství a cukrářství s vlastními obchody na Mělníku, ve Mšeně a v Praze.

Pekařství, pekárna. Výroba: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, běžné, jemné, trvanlivé a smažené pečivo) - výrobky racionální výživy - krajové speciality. Maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výroby - potraviny.

Pekařství (pekárna), cukrářství. Výroba, prodej: -pečivo. Prodejna-Třebíč: -vedle parkoviště u Kauflandu -provozní doba po-pá 7-20 hod. so 7-11 hod. ne 16-20 hod.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně na ulici Křenová 204/62b. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako například mléčné výrobky, uzeniny, ovoce, zelenina, pečivo a mnoho dalšího. Prodáváme také lítky na MHD. Nabízíme možnost platby kartou. Otevřeno máme každý den, a to pondělí až pátek od 6, 00 do 21, 00 hodin, v sobotu ...

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Brněnský frgál s.r.o. na výrobu, prodej a rozvoz různých druhů frgálů.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Pekárna, pekařství. Výroba: - pečivo. Pečeme chléb: - Rychvaldský - Sluníčko - s česnekem - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhlíř - chléb se špaldou - česneková placka - Bílý chléb - a další. Objednávky - tel.: 596546207. Firemní prodejny: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolní Lutyně, Ostrava - Přívoz.

Pekárna, výroba: - pečivo - chléb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Pekárna, pekařství. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej - pekárenské výrobky (frgály, koláče, koláčky, svatební koláčky, preclíky a drobné pečivo na svatby, oslavy i rodinné příležitosti).

Pekárenská společnost Tritia, spol. s r.o. se sídlem v Chebu se zaměřuje na výrobu tradičního českého pečiva a provozuje vlastní síť specializovaných pekařských prodejen v Chebu, Kynšperku nad Ohří, Aši, Sokolově, Mariánských Lázních, Karlových Varech, Plané, Tachově, Boru, Chodově, Slavkově, Plzni, Fr. Lázních. Současně také zásobujeme ...

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty a zákusky i na objednávku Výroba - pekařské výrobky Nákup zboží za účelem dalšího prodeje

Sprostredkovateľská činnosť Výroba cukrárenských výrobkov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).