ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty -zákusky -káva, zmrzlina. Cukrárna.

Pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky -pečivo.

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Dovoz, prodej, e-shop - italské těstoviny, omáčky - noky - bio produkty - luštěniny - mouka.

Výroba a distribuce müsli, müsli sušenky, kukuřičné a celozrnné lupínky, ovesné kaše a vločky, cereální výrobky pro děti, bio cereálie, zdravou výživu. Distribuce značek Panzani, Carbonell, Katjes.

Distribuce: - čokoláda belgická, švýcarská.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Cukrárna České Budějovice - zakázková cukrářská výroba dodává svatební i narozeninové dorty, vánoční cukroví, vánočky, zákusky (věnečky, větrníky, kremrole, rolády, ovocné řezy), minizákusky, velikonoční beránky, mazance, perníčky a další cukrářské výrobky té nejvyšší kvality. Čeká Vás svatba, promoce, oslava narozenin či zlaté ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - potravinářské zboží, potraviny.

E-shop: - potravinové doplňky - čistící prostředky - přírodní kosmetika

Nápojová služba, dodávka: - barelová voda - minerální voda PET - výdejníky - nápojové automaty - kávovary

Tradiční jihočeský výrobce majonéz, tatarských omáček, lahůdek, pochutin a vaječných polotovarů.

J-NATURE COSMETICS - internetový obchod, e-shop: - přírodní kosmetika - biokosmetika - kosmetika z Mrtvého moře - superfoods - biopotraviny - doplňky stravy

Velkoobchod, maloobchod: -konopné výrobky -papír -oděvy -provazy -kosmetika -barvy, laky.

Prodej: - barelová voda - balená voda - aquabary - přístroje na stáčení vody Oprava, servis: - aquabary