ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej bylin a zdravé výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyselení organismu, bylinné čaje, tinktury z pupenů -gemmoterapie a tinktury z bylin, práškové byliny, potravinové doplňky -poradenství alternativní medicíny, irisdiagnostiky a zdravé výživy.

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -sekty -RUSSKOE IGRISTOE -ODESSKOE IGRISTOE -KRIMSKOYE IGRISTOE -vodky -RUSSKAYA-ruská -SOVETSKAYA-sovětská -SOVIMPORT VODKA -IWANOFF VODKA -NAPOLEON -FERNET RIVAL.

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Palírna ovoce. Pěstitelské pálení ovoce. Drcení, moštování ovoce. Příjem ovoce. Výroba destilátu. Zpracování ovoce.

Velkoobchod: - snídaňový sortiment, - hotelová kosmetika.

Prodej značky Dr. Adler a výrobky této značky prodáváme v prodejnách ve Františkových Lázních a v Mariánských Lázních. Likér Dr. Adler. Františkolázeňské oplatky. Hořické trubičky.

Internetový prodej, e-shop bylinných polštářků, čajů, keramického zboží, knih, svíček, kosmetiky a potravinových doplňků.

Skladování a distribuce potravin pro obchody, hotely a restaurace.

Velkoobchod: - nápoje - destiláty - pivo - nealkoholické nápoje

Ranč: -jezdectví Restaurace. Maloobchod, prodej, e-shop: -biomaso

Internetový obchod, prodej: -potřeby pro včelaře. -včelí produkty.

Maloobchod, prodej: -potraviny -maso, uzeniny -chovatelské potřeby.

Řeznictví a zpracování vepřového, drůbežího a hovězího masa.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Výroba: -instantní granulované nápoje

Prodej, maloobchod: -vodka EXTRA ELIT

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny.