ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Pekařství, pekárna. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - Mariánskohorský chléb (chleba), Mariánskohorská veka - Mariánskohorský houskový knedlík, knedlík (houskový, karlovarský, bramborový) - sladké kynuté knedlíky plněné - bramborové šišky, bramborové šištičky.

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod, velkoobchod: -biopotraviny -džemy, marmelády -cukrovinky, oplatky, čokoláda -vitaminátor -oleje, tuky, máslo -nápoje, sirupy -čaje -koření -majonézy, kečupy, tatarské omáčky.

Orientální obchod Nemrut.cz se specializuje na dovoz zboží z Turecka. Mezi náš hlavní sortiment patří čajové a kávové soupravy, džezvy, hrníčky, cukřenky, mlýnky, turecké konvičky, tácy a mnoho dalšího. Neváhejte a vstupte do světa Orientu!

Slezská zahrádka spol. s r.o. je rodinná společnost zaměřující se na výrobu domácích marmelád, džemů, ovocných a bylinných sirupů a dalších sladkostí.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej, distribuce: - tepelně opracované výrobky z masa - uzeniny, salámy, klobásy, uzené maso.

Ekofarma: - čerstvé syrové kozí mléko - kozí syrovátka - kozí sýr - kozí tvaroh, kefír, jogurt - jogurt z kravského mléka - med - vejce - granule pro psy a kočky - vojtěškové úsušky.

Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků, tvarohů, kysaných výrobků, másla, jogurtů a jogurtových nápojů, Bio mléčných výrobků, syrovátkových nápojů, mléka. Jsme nositelem značek REGIONÁLNÍ VÝROBEK, KLASA apod. Dětské produkty: acidofilní mléka, jogurty.

Výroba, dodávka, prodej: - loupané brambory pro velkoodběratele - vařené brambory - kostky, plátky - sterilovaná zelenina, kompoty - zeleninové saláty vakuované - loupaná zelenina, cibule.

Zemědělství. Zemědělské družstvo (ZD). Zemědělská výroba: - rostlinná (obilniny, olejniny, okopaniny, pícniny, travní semenářství) - živočišná. Chov, prodej: - skot (dojnice) - prasata - drůbež. Jatka. Zpracování masa: - vepřové půlky. Kovovýroba. Autoservis, servis, autooprava, oprava: - automobily, vozy. Autodoprava, ...

Výroba, maloobchod, prodej: -cukrářské výrobky -cukroví -zákusky, dorty. Cukrářství.

Prodejna CaliVita. Maloobchod, prodej: -vitamíny -zdravá, racionální výživa -potraviny pro zvláštní výživu -potravinové doplňky. Služby: -poradenství ve výživě -diagnostika -odborná literatura.

Pěstitelské pálení. Pálenice.

Dietní poradna Medidiet Havířov se specializuje na bezpečnou a zdravou metodu redukce tělesné hmotnosti - proteinovou dietu. Nabízí profesionální a vysoce odborný přístup výživových poradců, kteří Vám pomohou na Vaší cestě za snížením váhy a spokojenějšímu životu. Bílkovinná dieta je rozdělena do čtyř po sobě následujících fázích, z nichž každá ...

Maloobchod, prodej: -sudová, lahvová vína, víno -jakostní vína. Vinotéka.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Drůbeží jatka, jatky. Porážka, expedice: - drůbeže (kuřata, krůty, slepice). Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chlazená a mražená drůbež celá i porcovaná - chlazené drůbeží polotovary, uzeniny a jiné speciality.