ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.

Báťkovy sirupy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných a bylinkových sirupů, nápojů, dárkových balení a doplňkového zboží.

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Bylinář a diagnostik Kamil Duraj. Bylinka-Kamil Duraj je eshop 53leteho léčitelé z Petrova nad Desnou u Šumperka. Kromě kamenného bylinařství, které provozuje v Šumperku na ulici M.R.Štefánika 8 je znám především jako diagnostik tělesného u duševního zdraví. Jeho poradny jsou umístěny v Praze, Ostravě, Brně, Zlíně a Šumperku. Zájem o jeho ...

Český výrobce ořechových másel a čokolád. Na e-shop prodáváme oříšková másla, granolu s medem a oříškovými másly, strouhanou a tabulkovou čokoládu, ovesné kaše s ořechy a semínky. Prodej sušených plodů a oříšků. Možnost zakoupení dárkových poukazů. Nákup našich produktů přes firemní e-shop nebo na partnerských prodejních místech.

Prodej krmiv: - proso žluté, zelené - slunečnice černá, žíhaná - hrách žlutý - pšenice ozimá - kukuřice - seno, senáž, sláma - dýně - domácí máslo - med - oškubané a vykuchané kačeny - vykrmená prasata - beránci a jehničky.

Pavel Nýdrle provozuje kozí farmu, zaměřuje se na výrobu produktů z kozího mléka a poskytuje ubytování.

Prodej: - ovoce - výroba moštů - prodej ovoce - prodej sušeného ovoce.

Jiří Tichý se zaměřuje na výkup a prodej lipového a květového medu.

Prodej - startovací kultura FLORAPAN průmyslovou výrobu kvasových druhů chleba Pěstování - chmel a biochmel

Pavel Kuchrýk vlastní včelařství a zaměřuje se na prodej medu a s tím souvisejících produktů.

Martin Komínek provozuje kozí farmu a zaměřuje se na výrobu různých druhů kozích a kravských sýrů.

Služby: - pěstitelská pálenice - palírna - ovocný lihovar - výroba likérů.

Prodej: - Anglické, Holandské, Italské, Francouzské, Rakouské, Švýcarské, Bulharské, řecké, Španělské sýry - Francouzské paštiky - Loštické tvarůžky - Slovenské delikatesy - Sýrové dorty.

Prodej: - Anglické, Holandské, Italské, Francouzské, Rakouské, Švýcarské, Bulharské, řecké, Španělské sýry - Francouzské paštiky - Loštické tvarůžky - Slovenské delikatesy - Sýrové dorty.

Jana Navrátilová se zaměřuje na služby v oblasti detoxikace organismu, konzultace, měření toxinů a prodej kapek.

Výroba, prodej: - včelí med - svíčky - kosmetika - včelí vosk.

Hypermarket Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie -oděvy.

Velkoobchod, maloobchod: -fitness stroje-posilovací stroje, rotopedy, cyklotrenažery, běžecké trenažery, steppery, posilovací lavice atd. -fitness doplňky -činky -sportovní oblečení -masážní prostředky -rehabilitační míče -sportovní potřeby a vybavení -tejpovací materiál

Potraviny pro zdraví, farmářské, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, koření, doplňky výživy, ekodrogerie, kurzy vaření. Zajišťujeme zdravý pitný režim pro domácnosti i firmy, prodej, pronájem a servis výdejníků vody. Poradenství osobního rozvoje a výživové poradenství .

Jurečka David provozuje eshop se zdravými potravinami jako jsou ořechy, ořechové pomazánky, proteiny, čokolády a dalšími potravinami. V sortimentu najdete také kosmetiku.

Fit-day je největším výrobcem rostlinného proteinu v České republice. Používáme pouze ty nejkvalitnější suroviny pěstované v Evropě pro výrobu vašich oblíbených snídaní a svačin.