ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Pivovar, výroba: - pivo, piva Restaurace. Ubytování: - penzion

Výroba, prodej - pečený čaj - domácí sirupy - hrušková povidla - marmelády.

Činnost: - zpracování, bourání masa - porážka

Výroba a prodej nakládaných specialit - Tygři v láhvi - utopenci - nakládaný hermelín - masové karbanátky - slanečkový salát.

Ekologická farma, služby: - chov hovězí dobytek, skot - prodej bio masa Ubytování: - penzion - restaurace s kapacitou 24 míst Jezdecký klub. Další služby: - příměstské tábory - výuka jízdy na koni - kurzy vaření - zážitkové programy.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Prodej - potraviny - pekařské výrobky, pečivo. Další prodejny: - Čemínská 21, Touškov, tel. 377 922 269 - Gerská 15, Plzeň, tel. 730 126 777 - Lábkova 38, Plzeň, tel. 377 383 273 - Papírnická 3, Plzeň, tel. 734 730 020.

Maloobchod, prodej, služby: - směnárna - cigarety - alkoholické nápoje - dálniční známky.

Pekařství, výroba, prodej pekařských výrobků - pečivo - rohlíky, housky, chléb, veky - koláče, vánočky, záviny. Provozovny: Klatovy, Nádražní 46, tel. 724 733 537 Nýrsko, prap. Veitla 60, tel. 724 119 513 Přeštice, Náměstí Míru 144, tel. 725 367 635

Someliér akce Vinotéka Praha 2 také umožní sejít se skupince cca 10 až 20 lidí, kdy je přítomen i someliér. Při této události máte možnost ochutnat z široké nabídky vín a samozřejmě vychutnat si k němu skvělé sýry a báječné klobásky.

Včelařská výroba a prodej včelařských produktů - medovina - koplenové úly - med.

Výroba: - východní a orientální sladkosti

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Výroba, prodej: - lahůdky - svačiny - rautové výrobky. Výrobna, prodejna: Čelákovy 39 334 52 Zemětice - Čelákovy

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - přírodní kosmetika - bylinné doplňky stravy

Pivovar, výroba, prodej: - pivo Pivovarský šenk: tel.: 727 875 115

Řeznictví, výroba, prodej: - maso - uzeniny

Prodej: - dárkové zboží - dárkové koše - delikatesy Pobočka: Prešovská 10 tel.: 602353351

Farma: - chov skotu plemene Galloway - pěstování obiloviny, jetelotravin, vojtěšky Bourárna masa, prodej: - hovězí a jehněčí maso

Výroba a prodej - lahůdky - studená kuchyně - zákusky, cukrářská výroba - catering - teplá jídla.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop - rumunská vína.

E-shop s čajem - zelený čaj - černý čaj - bílý čaj.