ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Vyrábíme a prodáváme pekařské i cukrářské výrobky. Provozujeme pekařství a cukrářství Nabízíme různé druhy chleba či běžné a sladké pečivo. Náš sortiment představuje: - jemné pečivo - běžné pečivo - celozrnné pečivo - chléb, listové pečivo - trvanlivé pečivo - rohlíky, koláče, vánočky - záviny - bagety, dorty, zákusky a ...

Prodej, e-shop - čaje - bylinky - masti - drahé kameny.

E-shop - potravinové doplňky - energetické tyčinky - výživa pro sportovce.

Výroba a distribuce italských dortů a zmrzliny - dorty, řezy, rolády - zmrzliny - Fresh bar.

Distribuce, prodej, rozvoz - pramenitá voda Aqua Plus - stolní a podlahové aquamaty - destilovaná voda pro technické účely - letní a zimní směs do ostřikovačů.

Výroba: - houskové knedlíky - plněné bramborové knedlíky - špekové knedlíky - ovocní knedlíky.

Dovoz, distribuce: - vína z Bulharska.

E-shop: - kosmetika - potravinové doplňky

Výroba, prodej, e-shop: - vlasová a tělová kosmetika - potravinové doplňky

Výroba, prodej: -sušené mléčné produkty: -sušené odtučněné mléko. -sušená syrovátka. -sušený jogurt.

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorem sportovní soutěže Universal Sport Challenge určené pro širokou veřejnost, muže, ženy, děti, celé rodiny i hendikepované osoby, všech věkových kategorií. Soutěží se v řadě sportovních disciplín na sportovištích v Praze a okolí. Akce bude probíhat od prosince 2018 do června 2019. Soutěžní disciplíny, ...

Prodej, e-shop: - káva - kávovary - příslušenství - porcelán - čaje.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Vybíráme za Vás! Pravidelně Vám přinášíme výběr z kvalitních moravských a českých vín. Vyzkoušejte si náš balíček vín od menších vinařů, která v supermarketech nenaleznete!

Prodej, maloobchod: -potraviny - smíšené szboží

Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.