ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Pekárna, výroba, výrobce: - cukrářské výrobky (dorty Medovníček, Napoleon, Pražský dort, Švestkový dort). Masná výroba: - klobásy Sucuk - sušené maso Pastirma - kebab.

Prodej: Energie Rostlin: Bachových esencí vyrobených podle originální receptury Dr. Bacha - jednodruhové esence, směsi, krizová esence - s alkoholem i ve formě kuliček na bázi sacharózy. Semináře a workshopy k systémům využití a míchání Bachových esencí.

Zabýváme se maloobchodním a velkoobchodním prodejem masa. Nabízíme také masné produkty a uzeniny. Dodáváme i bezlepkové uzeniny a masné výrobky. Nabízíme rozvoz produktů do jídelen či řeznictví.

Výroba a rozvoz hotových jídel Pro firmy, instituce i soukromé osoby nabízíme výrobu a dovoz hotových jídel . Rozvoz jídel zdarma poskytujeme v regionech Kolín, Nymburk, Poděbrady, Český Brod, Poříčany, Pečky, Kutná Hora, Týnec nad Labem a okolí .

Pěstitelská pálenice, palírna: - ovocné destiláty.

E-shop: - ovoce - zeleniny - suché plody - fresh juice - oleje

Výroba - zeleninové chipsy značky Tretter's - zeleninové lupínky z řepy, celeru, mrkve a pastináku.

Podniková prodejna - pálenky, likéry, medoviny, cider, mošty a med, - sortiment Agnes produktů - tel. 604 700 703, 730 193 362 Palírna, pálenice, moštárna - ovocný lihovar - pěstitelské pálení - příjem ovoce pro pěstitelské pálení - služby moštování - výkup ovoce - tel. 604 211 088. Včelařství - chov včel - výroba ...

Lottus.cz - květinářství - prodej dárků - svíčky - sklo - keramika - bylinkářství - čaje - byliny - vonné esence. Mugshop.cz - výhradní dovozce porcelánových hrnků společnosti Könitz - velkoobchod a maloobchod - nabíka až 800 druhů hrnků.

Bedýnky z Polabí. Prodej - zelenina od farmářů - bedýnky zeleniny o váze cca 3-5kg.

Služby: - dovoz a distribuce vín a lihovin - výhradní dovozce Spišské borovičky. Kanceláře - adresa: Náměstí T.G.M. 1130/18, 290 01 Poděbrady. Sklad - Dymofracht - adresa: Boleslavská 1765, Nymburk.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, ...

Dodávka, prodej - cukr krupice, moučka, krystal - balení 1kg, 15kg, 25kg, 50kg, big bag 1000 kg, volně ložený.

E-shop, prodej - sportovní výživa - fitness vybavení - stroje a posilovací doplňky.

Pěstování: - jablka Jablečené sady. Výroba: - mošt

E-shop: - PhytoChi - bylinné produkty - bylinné nápoje - bylinná tonika

Import, dovoz: - zelené banány do dozráváren.

Výroba, prodej: - lahůdky - chlebíčky - saláty Prodej: - uzeniny - ryby - drůbež - mražené polotovary - chlazené polotovary - nápoje...atd.

Distribuce: - dětská bio výživa značky Holle.

Obrovský výběr vín z Čech, vína z Moravy a z celého světa. Dodání po ČR do dvou pracovních dnů od potvrzení objednávky. V nabídce najdete více než 2000 druhů vín od 300 vinařů. Množstevní slevy. Možnost vybrat si dárkové balení či obaly na víno a darovat jako dárek. Soustředíme se na menší a střední vinaře. V nabídce máme také vína vhodná pro ...

- nápoje s extrakty z bylin - energetické nápoje

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Představení Velice ráda představuji specializovaný obchod s výrobnou čerstvých těstovin, který jsem otevřela v Dobřichovicích u Prahy. Čerstvé těstoviny vyrábíme každý den z italských surovin na italských strojích ve výrobně propojené přímo s obchodem, odkud si je můžete ihned odnést. Zásadní rozhodnutí pro konečný výsledek se dá vyjádřit ...