ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod, prodej: -nářadí a nástroje pro strojírenství stavebnictví a kutily: -ruční nářadí TONA, STANLEY, ZBIROVIA, AJAX, NAREX

Bio produkty - prodej, eshop: - levandulové koření - levandulový sirup - lipový, bezový, rakytníkový sirup - dárkové balíčky - bio džem se špetkou levandule - jahody, angrešt, černý, červený rybíz, ostružina a malina, hruška

Výroba, prodej: -bramborové lupínky, brambůrky: -solené, česnekové, hořčicové -bramborové krekery: -solené, uzená šunka -kečup a bazalka -snack jarní cibulka.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -maso, uzeniny, masna -pečivo.

V marketu SKLIZENO ZLÍN si pořídíte regionální potraviny, sladké i slané dobroty pro vás a vaše blízké, část sortimentu je v kvalitě bio.

Kavárna. Prodej: - čaj - výběrová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreační areál Kamínka. Ubytování, služby: - kapacita areálu je 130 osob + 2 přistýlky - 6 pokojů přímo nad restaurací (dva dvoulůžkové, dva čtyřlůžkové a dva dvoulůžkové apartmány) - 3 plně vybavené samostatné sruby s terasou pro 6 osob s možností 2 přistýlek - 24 chatek pro 4 osoby. Restaurace.

Vinotéka. Prodej: -víno sudové, lahvové. Ochutnávky a prezentace vín.

Pekárna, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyně s rozvozem: -chlebíčky, saláty, bagety (6 druhů). Dodávka pečiva: -obchody, restaurace, hotely, bufety, školy, mateřské školy, atd.

Zemědělské družstvo. Prodej: -nezpracované zemědělské výrobky. Pronájem: -zemědělské stroje, zařízení. Maloobchod, prodej: -potraviny Doprava: -vnitrostátní nákladní LIAZ.

Eshop, prodejna Svět plodů - prémiové ořechy a 100% sušené ovoce: -prémiové ořechy, dražované a pražené oříšky -100% sušené ovoce a mrazem sušené ovoce -semínka a superpotraviny -směsi ořechů i ovoce -kakaové, kokosové, proteinové produkty -raw tyčinky. Další prodejny: Jezuitská 11, Brno 602 00 Po-Pá 9-18, so 9-12 tel.: 735 ...

Inteligentní řešení vytápění, komletní systém s nadstandarní zárukou od jedné společnosti. Prodej a dovoz chlazených jídel.

Prodej - maso, masné výrobky - uzeniny.

Kozí farma - chov koz. Výroba: - kozí sýry - kozí klobásky (nepravidelně) - kozí zmrzlina - ostatní výrobky z kozího mléka Prodej: - vlastní kozí kolostrum.

Pivotéka. Půjčovna výčepního zařízení. Prodej: - dárková balení piva. - dárky pro pivaře.

Výroba: - křupky - oplatky - těstoviny

Pekárna. Pečení chleba tradičním postupem z chlebového kvasu. Slané i sladké pečivo. Krajové speciality: - osúchy, valašské vdolky.

Potravinářská výroba: - výroba knedlíků - houskové, kynuté, lněné kusovým ovocem, bramborové, přílohové, plněné uzeným masem, bramborové šulánky a halušky.

Ve Vašich prostorách s našimi zaměstnanci jsme schopni Vám poskytnout: -rozbourání vepřových půlek na části s úpravou pro výsek -vykosťování částí z vepřové půlky – kýta, plec, pečeně, bok, krkovice (dle požadavků zákazníka) -rozbourání hovězích 1 na části s úpravou na výsek -vykosťování hovězích částí – kýta, plec, žebro, krk, roštěnec ...

Výroba BIO potravin, velkoobchod i maloobchod: - BIO ovocné džemy, nápoje a sušené ovoce - suroviny pro pekaře, cukráře a gastro provozy - povidlové, jablkové, makové, čokoládové i zeleninové náplně - celozrnné přísady - chia - vláknina - náplně pro diabetiky. Zásobování pekáren, cukráren a jídelen.

Bezlepková prodejna i jídelna: - čerstvé bezlepkové pečivo i zákusky. Provozujeme obchod s bezlepkovým sortimentem. Denní menu výběr ze 3 jídel. Rozvoz po Kroměříži zdarma již od 1 kusu.

Pražírna kávy - naše káva je vždy čerstvá. Prodej, eshop: - 100% Arabica - Espresso směsi - Robusta - čokoláda - kávové příslušenství - kávovary NIVONA - dárkové balíčky. Další prodejna: - Kafíčko - Coffee to Go, Kovářská ulice 16, Kroměříž. Doprava po Kroměříži a do Hulína ZDARMA

Vinotéka. Prodej: - sudového, lahvového vína.