ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Společnost KMOTR - Masna Kroměříž a.s. vyrábí široký sortiment trvanlivých salámů, klobás, krájených výrobků nebo dárkového zboží. V nabídce najdete samozřejmě také šunky, slaniny nebo uzená masa. Většina našich produktů je vhodná pro bezlepkovou dietu a neustále rozšiřujeme řadu výrobků vyráběných dle České cechovní normy. Stačí si jen vybrat ...

Prodej sudového piva z regionálních pivovarů. Zapůjčení chlazení, lavic, stanu a kotlíků.

Prodejna dárkového zboží: - bonboniéry, čokolády - diabetické, bezlepkové výrobky - káva - čaje - cukrovinky.

Vinařství. Na prodej kolekce vína - lahve 0, 75l a 1l. Naše sudová vína: - bílé - Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Pinot Gris - červené - Modrý Portugal, Cabernet Sauvignon . Prodej plastových lahví na víno o objemu 2l - čirá a zelená.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -ovoce a zelenina, maso a uzeniny -drogerie, textil -noviny a časopisy -papírnictví, školní potřeby.

Jsme součástí sítě prodejen potravin Můj obchod. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Chocomania. Obchod s čokoládou: - originální Belgická Čokoláda - luxusní balení originálních belgických pralinek.

Velkoobchod, prodej, rozvoz - 572632385: -čerstvé a mražené maso -výrobní maso pro zpracovatele -uzeniny. Maloobchodní prodejna: -maso, mastné polotovary (rolády, marinovaná masa), uzeniny. Další prodejny: - Uherské Hradiště, Hradišťanka, Masarykovo náměstí 33 tel: 572508485 - Uherské Hradiště, Obchodní 1507 tel.: ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - CBD konopné produkty - květy, oleje, masti - kuřácké potřeby.

V Řeznictví Vlčnov - František Koníček zakoupíte čerstvé vepřové a hovězí maso od českých dodavatelů a uzenářské výrobky. Zaměřili jsme se na vlastní výrobu uzenin, na prodej máme domácí klobásy, špekáčky, kabanos, uzený špek, uzené maso, škvarky. Maloobchodní prodejna je ve Vlčnově u Uherského Brodu. Čeká Vás ochotná, profesionální obsluha. ...

Zdravá výživa. Maloobchod, prodej: - široký sortiment potravin - čerstvé kváskové pečivo, BIO kvalita, produkty od EKO zemědělců, bezlepkové či bezlaktózové potraviny, kozí výrobky, bezmléčné jogurty, tofu, sejtan, robi, rostlinné pomazánky či uzeniny, párky, máslo, Fair Trade produkty - byliny, tinktury - přírodní kosmetika, EKO ...

Prodejna zlevněného zboží - potravin a drogerie.

Bezobalový obchod s kavárnou a vlastními RAW dezerty. Kvalitní a čerstvé potraviny přímo od menších lokálních farmářů, vše v biokvalitě. Výdejní místo Scuk Kroměříž.

Velkoobchod: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Výroba, zpracování: - kuřecí maso - krutí maso - masné výrobky Prodejna: - Uherský Brod, Masarykovo nám. 162 -tel.: 727852842.

Liquormania. Na prodej kvalitní sudová i přívlastková vína z moravských vinic, prémiové rumy z oblasti Karibiku, francouzské šampaňské, portská vína a pravé kubánské doutníky.

Kamenný obchod se zdravou výživou, to je firma Zdravá výživa Sedmikráska - Ludmila Otradovcová Staré Město. Prodej zdravé výživy a bio i nebio potravin: - bio výrobky - bezlepkové potraviny, pečivo - čaje Sonnentor, Grešík - sypané, porcované, bylinné - bylinky, tinktury z bylin - Topvet - koření Grešík, sonnentor - denně čerstvé ...

Výroba a prodej: - škvařené vepřové sádlo vyrobené škvařením - balení blok 15kg a 20kg, kbelík 3kg, 5kg a 9kg, vanička 250g a 500g, kostka 450g - výrobky ze sádla: - sádlo se škvarky - vepřové škvarky - vepřová škvarková pasta - pomazánka za sádla - škvarková, s česnekem a bylinkami, s příchutí pečeného masa - keramický ...

Catering na soukromé oslavy, vánoce. Výroba - jídla studené kuchyně, rauty, obložené mísy, chlebíčky. Denní menu - obědy.

Pavel Šoustek provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej přívlastkových a jakostních vín - červených, bílých a růžových.

Služby, vývařovna: - rozvoz hotových jídel, obědů - závodní stravování, provoz firemní jídelny - catering, cattering.

Zlínský švec Výroba, prodej: - pivo, 10, 11 světlé a polotmavé, 12 světlé, 13 světlý speciál - v sudech - PET láhve 1 l a 1, 5 l - skleněná láhev 0, 75 l - plechovka 0, 5 l. Hospůdka u pivovaru - kapacita pivnice 50 míst: - po-čt 15-22 - pá 12-23 - so-ne 13-22. Letní zahrádka pro 30 osob. V nabídce pivo a studená kuchyně.

Pivovar: -pivo v PEt lahvích -pivo v sudech -minipivovar -nepasterizované, nefiltrované pivo -přírodní kvasnicové pivo -13ti stupňové speciál polotmavé. Pivotéka.