Vyberte si v širokém sortimentu základních potravin, mezi které patří rýže, těstoviny a luštěniny. Zakoupit lze celozrnné i vaječné těstoviny, klasickou bílou, jasmínovou i parboiled rýži, ale také luštěniny jako je hrášek, čočka, fazole a cizrna.

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Síť prodejen HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Velkoobchod potravin je zaměřen jak sortimentem, balením či službami na zásobování hotelů, restaurací a penzionů v regionu Krkonoš. V současné době je v našich skladech k dispozici přes 2 tisíce druhů zboží.

Pekárna: - výroba a dodávky pekařských výrobků - pečivo, trvanlivé pekařské výrobky. Těstárna: - výroba a dodávky těstovin ODKOLEK

Výroba: - bezlepkové těstoviny - nízkobílkovinné těstoviny

Výroba, velkoobchod, distribuce: -potraviny, značkové potraviny. Firma Exver Food se zabývá zásobováním více než 3000 potravinářských provozů na území 20 okresů v oblasti východních, středních, severních Čech a části střední a jižní Moravy. Jsme specializovaná firma již od svého založení v roce 1994. Oblast našeho podnikání je ...

Prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Prodej: -smíšené zboží. -potraviny.

Dovolte, abychom Vám představili Samson Kosher Food Corporation Ltd., největšího středoevropského výrobce, exportéra a importéra kosher potravin a jeho projekt KING SOLOMON´S KOSHER FOOD ONLINE E-SHOP.

- rozvoz potravin - potraviny domů - zdravé potraviny - rozvoz zdarma

Výroba: - popcorn do mikrovlnné trouby HOPI POPI - luštěninové polévky, biopolévky - ovocné košíky. Import, export velkoobchod: - pukancová kukuřice, biokukuřice - sušené ovoce z Thajska, USA, Turecka a Číny - rýže z USA a bio rýže z Itálie.