Vyberte si v širokém sortimentu základních potravin, mezi které patří rýže, těstoviny a luštěniny. Zakoupit lze celozrnné i vaječné těstoviny, klasickou bílou, jasmínovou i parboiled rýži, ale také luštěniny jako je hrášek, čočka, fazole a cizrna.

Distribuce italských potravin pro pizzerie a italské restaurace a hotely.

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - delikatesy - sýry - uzeniny - čokoláda - oleje - těstoviny - koření Dárkové balíčky Catering

Internetový obchod s nejkvalitnějšími potraviny (ovoce, zelenina, ryby, maso vepřové, hovězí i drůbeží, sýry, nápoje, koření, cukry, kakao, čokolády, sushi, med, čaj a káva. Naše produkty nejen milovníci špičkové gastronomie..

Pekárna: - výroba a dodávky pekařských výrobků - pečivo, trvanlivé pekařské výrobky. Těstárna: - výroba a dodávky těstovin ODKOLEK

Dovolte, abychom Vám představili Samson Kosher Food Corporation Ltd., největšího středoevropského výrobce, exportéra a importéra kosher potravin a jeho projekt KING SOLOMON´S KOSHER FOOD ONLINE E-SHOP.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Přední distributor prvotřídních potravinářských výrobků do luxusních restaurací

Internetový obchod s italskými potravinami a víny. Speciality dodáme na Váš stůl do druhého dne.

E - shop - bílá a červená vína - saké E - shop - bílá a červená vína - saké