Prodej bílých i hnědých vejcí s řádným značením od nosnic s volným výběhem. K dostání u zkušených farmářů, ve velikostech S, M i L. Vejce z farmy jsou chutnější a žlutější, protože nosnice měly zajištěny dostatek místa, správnou stravu a vhodné podmínky.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

Zpracování produktů rostlinné výroby, chov skotu, produkce a prodej vajec.

Farma Eden. Pěstování, výroba: - brambory - vajíčka. Služby: - lisování balíků. Jízdárna.

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.

Výroba, prodej: -farma -domácí vajíčka -zelenina -ovoce.

Farma Labuty s.r.o. se zaměřuje na chov slepic a prodej čerstvých vajec.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Prodej -vejce Výroba, prodej: -majonézy, tatarské omáčky, dipy-gastrobalení -vlastní receptury.

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Maloobchod - drogistické zboží Maloobchod - potraviny

Pštrosí farma: - chov pštrosů - pštrosí maso - pštrosí vejce - přírodní pštrosí kosmetika - skořápky zvláštní brože a náušnice - zavádění chovu - speciální krmiva - vitamínové a minerální premixy - poradenství při přípravě pokrmů a další.

Prodej domácích vajec, brambor, česneku a melounů. Chov slepic.

Prodej: Prodej a rozvoz českých vajec.Pracovní doba Po -Čt 9-16 Pá 9-15

Dodavatel ovoce, zeleniny, moštů, nápojů, mléčných výrobků, masa, vajíček, omáček, těstovin, konzerv, pečiva, ale i vegetariánských produktů.

Prodejna s farmářskými potravinami. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Regionální farmářské potraviny. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Akciová společnost RABBIT Trhový Štěpánov se již od svého vzniku soustředí na zpracování a dodávku drůbežího, vepřového, hovězího a králičího masa z vlastních chovů. Mezi naše produkty patří také vejce z podestýlkového chovu a široký sortiment uzenin, salámů, šunek, párků i klobás. Provozujeme vlastní prodejní síť, kde jsme připraveni Vám poradit ...

Jsme odbytovou a servisní organizací pro naše farmáře, které zastupujeme při jednání o prodeji vajec s obchodními řetězci.

Prodáváme a rozvážíme čerstvá vejce z českých a moravských chovů. Prodej rostlinných olejů a palmových tuků.

V našem krámku Dary kraje ve Zlíně Vám nabízíme ty nejlepší a nejchutnější regionální farmářské potraviny. Naleznete u nás až 17 druhů pečiva, více než 80 druhů uzenin, mléčné výrobky i domácí vína a piva. Bezkontaktní doručení, rozvoz potravin v regionu Zlín. Prodej, obchod Dary kraje: -farmářské potraviny -sýry -uzeniny, bio maso ...