V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Hypermarket Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -drogerie -oděvy.

Hypermarket, Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží -domácí potřeby -sklo, keramika -elektrospotřebiče -papírnictví -drogerie.

Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Zpracování, výroba, prodej -včelí produkty -med.

Cheese Mafia s.r.o. provozuje řetězec prodejen, které se specializují na sýry - prodejny ve Frýdku - Místku, Ostravě, Opavě, Olomouci, Havířově ale i v Čechách.

Včelařská farma. Výrobky z medu - e-shop: - přírodní med - ochucený med Medvěd - ořechy v medu - medovina.

Potravinářská výroba, prodej, velkoobchod, export: -potraviny značky RACIO -zdravá výživa -pufované a extrudované cereální výrobky -sladké a slané příchutě -standardní i BIO kvalita -knäckebroty, toasty -racionální výživa. Výhradní dovoz, import, distribuce: -zahraniční potraviny. Sortiment: -Raciolky -Polomáčené ...

Diskont pro Vaši kuchyni. Distribuce potravin.

Maloobchod, prodej: -Obchod - Bistro - smíšené zboží. Ubytování v soukromí Bílá 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Prodej: - smíšené zboží. Ubytování: - apartmány.

Pavlík Pavlíková s.r.o. provozuje Můj obchod, který je maloobchodní prodejnou fungující pod záštitou Makro ČR. V prodejně naleznete široký sortiment spotřebního zboží, potravin a nápojů.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Zdeňka Jozková se zaměřuje na prodej smíšeného zboží.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Potraviny. Maloobchod,prodej: -potraviny.

Společnost Natural Jihlava JK s.r.o. se zaměřuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu a dietní výrobky. Zabýváme se výrobou celozrnných a bezlepkových sušenek, provozujeme velkoobchodní sklad a zásobujeme prodejny zdravé výživy po celé České republice. Dodáváme širký sortiment potravin v bio kvalitě pro vegany, vegetariány, DIA ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - tabák - noviny, časopisy - nápoje - pečivo - sběrna Sazka.