FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Hodinářství: - opravy starožitných hodin - restaurování hodinových skříní. Umělecké kovářství.

Growshop a Headshop. Prodej, velkoobchod, e-shop, GROWSHOP. Pěstební substráty Osvětlení pro pěstování rostlin Hnojiva Pěstební stany, fólie a sítě Příslušenství pro hydro Pěstební média a substráty Klonování Pěstitelské potřeby Pěstební nádoby Pěstební systémy HEADSHOP: Bonga Bonga - doplňky a náhradní díly Dýmky a ...

Naše společnost APOSTAV spol. s r. o. je členem Profesní komory požární ochrany a Cechu suché výstavby ČR. Poskytujeme služby v oblasti PO a BOZP. Služby v oblasti požární ochrany: - protipožární nátěry konstrukcí - protipožární ucpávky. Služby v oblasti BOZP: - poskytování komplexních služeb včetně zastupování před orgány dozoru - ...

Firma REFIL, spol. s r.o. se již řadu let soustředí na vývoj a výrobu filtračních polomasek pro ochranu dýchacích orgánů. Při výrobě respirátorů kladem důraz na kvalitní zpracování a vysoký komfort při použití. Naše produkty jsou vyvinuty pro použití i v nejnáročnějších pracovních podmínkách a splňují veškeré legislativní požadavky. Sídlíme v ...

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Vydavatelství: - průvodce a mapy Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně - výroba knih, publikací, firemních periodik.

Maloobchod, prodej, e-shop: - stylový masivní nábytek - zahradní nábytek - dřevěné hračky - dekorace.

Houslař, výroba: - smyčcové hudební nástroje - housle, violy, kontrabasy, violoncella - houslařská dílna.

Ašská lékárna U Rentgena. Vydáváme léky na předpis. Volně prodejné léky, potravinové doplňky, kosmetiku a sportovní výživu.

Psí hotel Dagmar Kollárové najdete v karlovarské městské části Stará Role. Psy zde ubytujeme při Vašem pobytu na dovolené, ale také fungujeme jako psí školka, ráno k nám svého miláčka přivezete, my se o něj postaráme, vyvenčíme, nakrmíme a večer si můžete vzít pejska domů. Služby psího hotelu: - ubytování a hlídání psů - krmení psů - ...

Výrobna a e-shop s trhacími nýty a dalším příslušenstvím Nabízíme Vám nýty: - s trnem z hliníku, mědi, nerezu a oceli - s půlkulatou, zapuštěnou a plochou hlavou - natloukací hmoždinky - vruty, šrouby, tyče, matice a podložky - pracovní rukavice a doplňkový sortiment.

E-shop: - autopříslušenství - aditiva - motorové oleje - spotřební materiál pro pneuservisy - opravné materiály - filtry

Prodej materiálu pro klempíře, pokrývače: -klempířské prvky -plechy -krytiny -izolace -spojovací materiál -střešní okna -nářadí.

Prodej: -paruky -příčesy -tupé -vlasové doplňky -dekorativní značková kosmetika -kostýmky -modelové klobouky.

Dodavatel, prodej: - sušená šunka Jamón.

Internetový obchod, e-shop: - kuchyňské potřeby - drogistické zboží - hračky - bytový textil - dámské oděvy - pánské oděvy.