FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
GOLDPOINT - internetové zlatnictví. Nabízíme kvalitní zlaté a stříbrné šperky tuzemské i zahraniční výroby. V nabídce naleznete i šperky z naší zlatnické dílny. Veškeré zboží je označeno státním puncem dle platných norem.

Prodej: - použité pneumatiky - bazar pneumatik - nové i použité disky. Služby: - pneuservis.

Služby: - nabídka pianistů pro pianobary, hotelové komplexy, VIP party a jiné společenské akce - výuka hry na piano, klávesové nástroje Prodej, oprava, servis, ladění: - piana - pianina

Služby: - výkup sběratelských předmětů

Textilní výroba: - textilní vybavení pro předškolní zařízení, síťové výplně do prolézaček a jiné bezpečnostní prvky - dětské matrace, podsedáky - dětské ložní prádlo - koženkové podložky k přebalovacím pultům, spací pytle pro batolata - doplňky k zahradnímu nábytku, podsedáky na židle, lehátka a lavice, stolní prostírání

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabízíme poradenskou činnost v oblasti dietologie.

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...

Tvorba: - návody pro háčkování

Maloobchod: - punčochové zboží - ponožky - spodní prádlo - termoprádlo - plavky OC VARYÁDA

Výroba - rašelinové obklady a kaše - rašelinové nosiče tepla.

Prodej biopotravin. Jídelna - stravování v bio kvalitě a dle zásad racionální výživy.

Ručně vyráběné křišťálové sklo s českou sklářskou tradicí.

Sítotisk: - výroba dekoračních obtisků na porcelán a sklo.

Prodej kočárků, kojeneckých potřeb, hraček, dětského nábytku nebo autosedaček

Zabýváme se prodejem, pronájmem, stěhováním, laděním a opravami pian, pianin, křídel, spinetů, cembal a elektronických kláves.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -chovatelské potřeby -krmiva

Výroba kartonáže z hladkých a vlnitých lepenek: -tvarový výsek, krabice, skládačky, dvouvrstvá lepenka v rolích, lepenky vyšších kvalit. HDPE, LDPE materiály - pytle, sáčky, přířezy. Stretchfolie, bublinková folie. Balící lepící pásky, vázací pásky. Obalový materiál.