FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Beneš - výroba a zpracování plastů Výroba, zpracování: - plasty - sáčky - fólie - odpadkové pytle - přířezy s HDPE.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - prostředky úklidové chemie - saponáty na mytí nádobí a prostředky gastrochemie - dávkovací čerpadla mycích prostředků pro myčky na nádobí.

Velkoobchod: - tiskopisy pro účetní evidenci firem - samopropisující tiskopisy - doklady pro podvojné účetnictví - kancelářské potřeby.

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží

Firma se zabývá internetovým prodejem dámské módy, doplňků a plus size módy. Možnost nákupu přes e-shop nebo v některé z kamenných prodejen v Olomouci a Jeseníku.

Internetový obchod s chovatelskými potřebami. Potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky, teraristiku a akvaristiku.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Prodejna Pivní ráj v Olomouci. Prodej lokálních českých piv doplněný o výběr zajímavých zahraničních pivních stylů. Sortiment zahrnuje piva typu světlý ležák, IPA, sezónní speciality, pšeničná piva, kyseláče, tmavá piva, belgický ale a další druhy piv.

Společnost Smart Case Solution s.r.o. - Hanácká dílna Olomouc šije na zakázku: - originální kožené produkty - kožené bundy, kabáty - kožené cestovní tašky, crossbody, kabelky - peněženky z pravé kůže.

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Maloobchod, velkoobchod: -sportovní oděvy pro aerobic, fitness -oblečení pro sport a volný čas. E-shop. 12 prodejen v ČR

Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Pozáruční opravy a servis automatických a pákových kávovarů různých značek, prodej nových a repasovaných kávovarů, značkových káv a rumů provádí společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů provozující i e-shop a prodejny v Olomouci a v Brně.

Společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů, která se zaměřuje na opravy a servis pákových a automatických kávovarů, prodej a zapůjčování repasovaných kávovarů na svých pobočkách v Brně a Olomouci provozuje také e-shop s kávou, speciálními rumy, náhradními díly a doplňky ke kávovarům. Náhradní díly a doplňky jsou vhodné pro kávovary Jura, Bosch, ...

Prodejna výtvarných, uměleckých a kreativních potřeb v centru Olomouce. Možnost objednání přes e-shop.

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. provozuje eshop s dětským zbožím, kosmetické a drogistické výrobky, potřeby pro sport a volný čas, potraviny a dekorace pro domácnost.

VULCANUS design s.r.o. se zaměřuje na výrobu bezúdržbových designových grilů, nástavců a roštů.

Prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro velké firmy, univerzity a státní podniky. - průmyslové osvětlení a vzduchotechnika využitelná ve skladech, halách, restauracích, barech, hernách, šatnách, v domácnostech při pěstování ovoce, zeleniny a okrasných rostlin ve sklenících a boxech. - měřící přístroje a ...

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Firma se zabývá prodejem materiál pro 3D tisk. Prodej filamentů a ochranných pomůcek. Pohyblivé hračky a další hračky pro děti.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Společnost AApyro s.r.o. se specializuje na realizaci ohňostrojů a prodej zábavní pyrotechniky, na e-shopu je možné vybírat z kompaktních ohňostrojů, petard, fontán a dýmovnic.

E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.