FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Společnost AApyro s.r.o. se specializuje na realizaci ohňostrojů a prodej zábavní pyrotechniky, na e-shopu je možné vybírat z kompaktních ohňostrojů, petard, fontán a dýmovnic.

E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.

Firma PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej jednorázových plastových obalů, které jsou využívány především pro potravinářské výrobky. Vyberete si z širokého sortimentu obalových materiálů od plastových nebo papírových kelímků, tácků, talířů, misek nebo vaniček až po nápojové kelímky a krabice na pizzu. Veškeré obaly a výrobky jsou ...

Výroba oděvů: -pánská konfekce, textil -dámská konfekce, textil -pánské spodní prádlo -dámské spodní prádlo. Prodej: - nábytek - dekorativní zboží - bytový textil - sušené květiny.

E-shop se zdravotnickými pomůckami pro lidi, kteří trpí problémy s akné, atopickým ekzémem, lupénkou nebo inkontinencí. Prodáváme oblečení pro atopiky a alergiky se stříbrem nebo zinkem, antibakteriální povlečení, inkontinenční pomůcky, drogerii a prací, čistící prostředky pro atopiky a alergiky.

Prostředky požární ochrany a požární zařízení, jako je hasící technika, přístroje, ale také oděvy, přilba a rukavice pro hasiče, pořídíte ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Prodává prostředky požární ochrany a další požární zařízení - je dodavatelem výstroje a výzbroje pro hasičské záchranné sbory a sbory ...

FITNESS DISTRIBUCE s.r.o. se zaměřuje na prodej fitness a sportovního vybavení a zdravé výživy.

Designfoods s.r.o - Konzervárna Via Delicia je firma se sídlem v Zábřehu, která se specializuje na vývoj a výrobu potravinářských polotovarů pro průmyslové zákazníky. Nabízí širokou škálu omáček, dresingů a kondimentů, které jsou vyrobeny z kvalitních surovin a mají vynikající chuť a vůni. Firma také poskytuje odborné poradenství pro výrobce ...

Internetový obchod s drobným elektrem. Prodej hodinek, náhradních dílů a příslušenství k mobilním telefonům, tabletům, kamerám do auta.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop, který se zaměřuje na prodej barefoot obuvi. Sortiment zahrnuje dámskou a pánskou barefoot obuv včetně prodeje doplňků k péči o obuv.

Pivovar Buchťák vaří řemeslná piva zejména z regionálních surovin, jako je humnový slad, chmel a pivovarské kvasnice. Výroba světlých a polotmavých ležáků, světlých ochucených piv, spodně a svrchně kvašeného piva.

Prodej: -textil dámský, pánský, dětský -doplňky.

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Česká svíčkárna, mýdlárna a kosmetika: - svíčky, mýdla, kosmetika, voskové pastelky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Zemědělské družstvo Kokory se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. V živočišné výrobě soustřeďuje na výrobu mléka a chov hovězího dobytka. V rostlinné výrobě jsou hlavní plodiny pšenice ozimá, ječmen jarní, řepka olejka, mák, kukuřice a chmel. Chov skotu je zaměřen na kombinovanou užitkovost - produkci mléka a masa. Na farmě Kokory ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrické ohradníky - stříhací strojky - dojírny, dojící technika - jezdecké potřeby.

Firma se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji kratomu.

Vítejte v našem Květinářství Kala. Rozmanitý sortiment řezaných a hrnkových květin naleznete právě v našem květinářství. Rádi Vám připravíme kytičkou pro jakoukoliv příležitost. Ať již se jedná o svatbu, narozeniny či jen pro potěšení. Dále pro Vás uvážeme smuteční kytice, věnce či květinové koše. Pokud chcete zakoupit letničky, ...

Prodej, e-shop: - pivo - víno - limonády - lihoviny - výčepní technika

Potřebujete zásobit Váš obchod či nehtové studio nehtovým materiálem? Obraťte se na firmu CEDRO sole s.r.o. ve Velkém Újezdě u Olomouce. Nabízí prodej nehtového materiálu pro velkoobchodníky, školící centra, e-shopy a další distributory. Prodej i do nehtových studií a prodejen. Provozujeme internetový obchod, kde je vše pro nehty. Maloobchodní ...

Moravská Pražírna s.r.o. se zaměřuje na prodej čerstvě pražené kávy různých druhů.

Velkoobchod, internetový prodej: - zahradní jezírka - příslušenství pro jezírka - ryby, vodní rostliny - doplňky.