FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Elektroslužby Vladimír Zotov
Naše firma Vladimír Zotov, která sídlí v Brandýse nad Orlicí, se zabývá opravami elektroinstalací. Mezi naše další služby patří opravy elektrických strojů, přístrojů i tuning kytarových řetězců. Nabízené služby: - elektroinstalace - opravy elektroinstalace - opravy elektrických strojů - opravy elektrických přístrojů - tuning ...
Správa a údržba silnic Pardubického kraje
Společnost Správa a údržba silnic Pardubického kraje se již 18 let stará o správu a údržbu silnic II. a III. třídy v Pardubickém kraji. Mezi námi poskytované služby patří běžná údržba komunikací, opravy výtluků asfaltových ploch a komunikací, obnova a údržba dopravního značení, technická pomoc, letní a zimní údržba a také prodej materiálu pro ...
OMNIASPORT s.r.o.
Společnost OMNIASPORT s.r.o. se sídlem ve Svitavách se již od roku 2017 zabývá výrobou sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách a využívá tak umu svitavských švadlen a odborníků z textilního průmyslu. Součástí našeho sortimentu je sportovní ...
BL KVĚTINKA s.r.o. Květinový servis Pardubice
Firma BL květinka - květinový servis nabízí již od roku 2006 svým zákazníkům veškerý květinový servis, vč. velkoobchodu a maloobchodu s řezanými (dovoz z Holandska a Itálie) a hrnkovými květinami, včetně doplňků. Ve svých provozovnách zajišťujeme nejen prodej květin a dekoračních předmětů a vazbu květin pro jakoukoli příležitost, ale fungujeme ...
Svoboda truhlářství, s.r.o.
Firma Svoboda truhlářství, s.r.o. vyrábí a prodává vysoce kvalitní dřevěné hračky a dekorace. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete závěsné ručně malované dekorace, pastelkovníky, dřevěná autíčka, dřevěný nábytek pro panenky, houpacího pštrosa, papouška, tahací housenku, pejska, dřevěné kostičky a mnoho další výrobků. Chcete svým dětem ...
Janicek PICKS, s.r.o.
Symbolem originality, inovace a nejlepší kvality jsou trsátka vyráběná společností Janicek PICKS, s.r.o. V našem sortimentu naleznete světové známe výrobky pro firmu George Dennis, značky BRAIN a C.T. (Kanada). Od roku 2017 uvádíme na trh novou prémiovou řadu trsátek pod značkou D-GriP™. Tato trsátka jsou lisována do ručně vyráběných speciálních ...
Angi dorty je pekárna specializující se na dorty a zákusky pro každou příležitost.

Velkoobchod – dekorativní kosmetika, parfémy, vlasová kosmetika, náhradní holicí břity

Bc. Dana Slámová provozuje Obchůdek Sluníčko s dětským oblečením, látkovými plenami a přírodní kosmetikou.

Tomáš Kudrna se zaměřuje na prodej zdravé výživy a přírodních a vitamínových doplňků stravy pro dospělé i děti.

Freespace Trade s.r.o. prodává široký výběr tradičních českých a světových jídel. Mezi jejich produkty patří polévky, hlavní jídla a kompletní menu, které jsou baleny v praktických sáčcích.

Organic Hempire s.r.o. prodává CBD a organické produkty, pěstované bez pesticidů a chemických hnojiv, což zajišťuje čistotu a kvalitu.

Nautilus snack s.r.o. prodává sušené mořské plody, jako jsou kalamáry, které jsou bohaté na vitamíny a omega-3 mastné kyseliny.

Mgr. Kamila Skalecká propaguje nakupování bez obalů, podporuje ekologický životní styl a prodává kvalitní potraviny a produkty bez zbytečného balení.

Peels s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských rychleschnoucích ponč.

Norcare s.r.o. se zaměřuje na distribuci kvalitní kosmetiky, převážně severského původu, pro všechny typy pokožky.

NajaLou fashion s.r.o. provozuje internetový obchod s dámskou módou a bohatým výběrem oblečení, jako jsou kabáty, šaty, svetry a další.

Každá situace, která si říká o dárek, je s námi jednodušší. Mnohem jednodušší. Dárková krabička je skvělý nápad pro různé příležitosti. Cokoliv s dárky souvisí, uděláme za vás – a s radostí: vymyslíme, vybereme, vytvoříme přání, zabalíme a odešleme. V našem e-shopu máme hromadu produktů, které jen tak někde nekoupíte. Dodavatelé jsou z Česka a ...

Marie Lafková prodává chlapecké a dívčí oblečení - tepláky, miniky, pyžama, kalhoty, čepice, rukavice a mnoho dalšího.

Jana Růžová provozuje specializovaný obchod, který prodává kvalitní certifikovanou dětskou obuv.

Viva Kids s.r.o. provozuje obchod zaměřený na děti a miminka. Má široký výběr oblečení, hraček a vybavení do dětských pokojů.

Božena Fajmonová se zaměřuje na výroba a prodej české skleněné bižuterie a provozuje e-shop s originálními českými šperky..

Prodej, e-shop: - sportovní poháry, medaile - sportovní trofeje, plakety - diplomy.

Prodej - drogerie - potraviny - nápoje - tabákové výrobky

Zahrady Naturalis s.r.o. poskytují komplexní služby v oblasti zahradnictví, provádí návrhy, realizaci a údržbu zahrad, výrobu a prodej zahradních doplňků a také dlouhodobý servis.