FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
GADAPRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a potisk reklamních a dárkových předmětů a textilu.

Mgr. Kateřina Vejrychová se zaměřuje na výrobu přírodních doplňků stravy a homeopatické poradenství.

CorkMade s.r.o. se zaměřuje na prodej originálních korkových produktů z Portugalska,

Martina Kovaříková prodává bačkůrky, barefoot boty, tenisky, balerínky, sandálky, holínky a další dětskou obuv.

Bohuš Poleš provozuje pneuservis, provádí výměnu a prodává staré i ojeté pneumatiky.

Velkoobchodní i maloobchodní prodejce kreativních potřeb Fiskars Craft.Dále dodáváme hobby potřeby pro ruční tvoření, zdobení pohlednic, netradiční papírová fotoalba (scrapbooky), pomůcky pro drátování, patchwork, děrovačky, tvořítka, raznice, řezací kolečka, tvarové nůžky apod.

Ajra s.r.o. se zaměřuje na výrobu originálního oblečení a doplňků pro děti, ženy i muže.

Medová farma s.r.o. zajišťuje prodej včelařských produktů.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

Barcanox s.r.o. se zaměřuje na prodej dárkových předmětů - kanystry a hasičáky bary, dřevěné stavebnice.

Jan Pilař provozuje PNEUSERVIS a AUTOSERVIS PILNÍK, prodává nové i použité pneumatiky, provádí servis včetně vyvážení kol, geometrie a čištění klimatizací.

OrganicLi provozuje eshop s biopřípravky - prací prostředky, potřeby na úklid domácnosti a mytí nádobí, mýdla.

Eshop s potravinami jako jsou nápojové sirupy, jablečný a balsamicový ocet, sůl zázvorová nebo na ryby, omáčky, rýže a další.

WOLDOSHOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu přírodní kosmetiky, bylinných doplňků stravy, potravinových doplňků a produktů do domácnosti.

Velkoobchod ovoce a zeleniny, společnost Tercie cz s.r.o. dodává široký výběr čerstvého ovoce a zeleniny z našeho regionu i celého světa. Zabýváme se velkoobchodem i distribucí, z našeho sortimentu ovoce a zeleniny si určitě vyberete. Zajišťujeme zásobování pro maloobchody, restaurace, hotely a stravovací zařízení. Čerstvou zeleninu a ovoce ...

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.

Výroba, prodej, e-shop: - produkty pro profesionální gastronomii - vývary - polévky - omáčky - šťávy k masu - jednodruhové koření - kořenící směsi - sušená zelenina a houby - vegety - fixy do mas na zapékání - pasty a koncentráty - tekutá koření - bramborový program - těstoviny semolinové, vaječné, zavářkové - sladký ...

Eshop: - nové, použité disky a pneumatiky na osobní a užitkové vozy, off road i motocyklové pneu v letním, zimním i celoročním provedení.

Nabízíme textilní příze ze skleněných vláken

Výroba, distribuce, prodej: -výrobky z plastových fólií (značka Ligma) Prodej: -plastové výrobky -školní obaly pro nové učebnice a sešity -fólie, obaly, sáčky -obaly na CD -umělé květiny -kancelářské potřeby.

Velkoobchod - kuchyňské potřeby - potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu Zásilkový obchod - e-shop Prodejna: Smetanovo nám. 132 Litomyšl 570 01 Tel.: 602 221 545 Smetanovo nám. 97 Litomyšl 570 01 Tel: 720 742 313