FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Zemědělské obchodní družstvo Mrákov se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Pěstujeme řepku, pšenici, kukuřici a také mák. V živočišné výrobě se specializujeme na chov dojných krav, telat, jalovic a hovězího žíru. V současné době naše družstvo hospodaří na 2 470 ha zemědělské půdy. Zemědělské družstvo: - rostlinná, živočišná ...

Prodej - hudební nástroje - zvuková technika. Služby - ozvučování akcí.

Výkup - čerstvé a sušené houby, lesní plody.

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - obuv

E-shop: - Barbie - panenky - plyšové hračky

Společnost Autoplachty Jonák se zabývá výrobou vozových plachet na všechny druhy přívěsů, návěsů a nástaveb nákladních automobilů. Dále nabízíme výrobu různých výrobků z plachtoviny, mezi které patří opláštění hal, veletržních stanů, zastřešení bazénů či krycí plachty, vše s možností reklamního potisku. Sídlíme ve městě Zbiroh. Naše výrobky, ...

Společnost Václava Junga - Renwel se zabývá prodejem skleněných a plastových obalů. V našem sortimentu naleznete plastové uzávěry na skleněné i plastové lahve, plastové zátky, dávkovací pumpy, lékovky nebo rozprašovače. Naše produkty jsou vhodné pro kosmetický i farmaceutický průmysl. Prodej: - plastové uzávěry na skleněné i plastové lahve - ...

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.

Internetový obchod, e-shop: - lázeňské produkty, wellness: - rašelinové obklady, zábaly, koupele - masážní oleje, emulze, lávové kameny - koupelové přípravky pro balneoterapie - esence do sauny, parní lázně.

Prodej, opravy: - strunné hudební nástroje - kytary, loutny, violy, violoncella Zakázková výroba: - kytary - mandolíny.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - bižuterní komponenty - korálky, šatonové kuličky.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oblečení - kojencké potřeby - zavinovačky, spací pytle, fusaky - podložky do kočárků.

Výroba, výrobce: - knedlíky - kynuté, houskové, bramborové, karlovarské, vídeňské knedlíky - špekové knedlíky - bramborové knedlíky pleněné uzeným masem - tvarohové knedlíky s ovocem. Výroba lahůdek: - studená kuchyně - chlebíčky, bagety, saláty, topinky, ruská vejce... - nakládané speciality (utopenci, nakládané ...

Maloobchod, kamenná prodejna: - jezdecké potřeby - potřeby pro koně.

Kavárna, cukrárna: - zákusky, palačinky, zmrzlina - chlebíčky - káva. Pizzerie: - pizza.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské značkové oděvy.