FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Firma s tradicí přepravního balení, ložení a fixace zboží. Velkoobchod, maloobchod - obalový materiál a technika: -obaly, balení, fixace, ložení -polyesterové vázací pásky PES -polypropylenové vázací pásky PP -polyesterové pásky PET pro sváření -polyesterové pásky k vázání v lisech -spony pro všechny páskovací systémy -odvíječe ...

Zakázkové šití dle přání zákazníka -šití dle vzoru -firemní oděvy -tištěná reklama Zboží na dobírku Centrála - vzorková prodejna Brno

Společnost OK Záchlumí, a.s. se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Zaměřujeme se na výrobu dílů pro stavební stroje, nákladní automobily a produkujeme zemědělské stroje. Dále se v menší míře věnujeme výrobě speciálních kovových palet a zařízení pro transport, manipulaci či skladování. Nabízíme kusovou i sériovou výrobu, jsme schopni vytvořit návrhy ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej zdravotnického materiálu, potřeb a techniky. Prodej: - stomické pomůcky - ortopedické a kompenzační pomůcky - pomůcky při inkontinenci - zdravotní obuv - zdravotnická technika - rehabilitace, relaxace - punčochy a ponožky - mateřský program - ústní hygiena - nástroje - chirurgické, manikurní, ...

Knihařské práce: - vazba diplomových, bakalářských, dizertačních a podobných prací - vazba knih a časopisů (včetně vazby Sbírek zákonů) - vazby, pevné desky, šité, s tiskem - kroužkové vazby - pasparty - jídelní lístky - a další, dle přání zákazníka.

Eshop: - dámské a pánské spodní prádlo - dámské plavky - dámské a pánské sportovní oblečení - dámské a pánské noční i denní prádlo.

Mydlinka je česká mýdlárna, specializující se na ruční výrobu dětských mýdel pro dětičky od narození. Mýdla vyrábí ve tvarech hravých českých zvířátek, aby se mytí stalo pro děti příjemnou chvilkou. Dále vyrábíme přírodní glycerinová mýdla, tuhé šampony a peelingová mýdla.

Zabýváme se zakázkovou výrobu malosériové kolekce pánské, damské a dětské konfekce.Vše vyrábíme dle přání zákazníka. Naše šicí dílna je vybavená všemi zakladními průmyslovými šicími stroji, jako například: - 1-jehlové ploché - ryglovací - overlock 3-nitka, 4-nitka, 5-nitka. - šicí stroj - 12-jehlový, řetízkový steh, dírkovací, knoflíkovací ...

Pěstitelská pálenice, palírna.

Velkoobchod - broušené sklo

Prodej a výroba: - aroniové víno

Prodej, montáž: - automatické zavlažovací systémy - příslušenství kapkovací potrubí, ventily, ventilové šachtice

Prodej: -čerstvé ryby - čerstvá drůbež - výrobky z kuřecího masa - bezlepkové výrobky z kuřecího masa

E-shop: - umělecký porcelán - bytové doplňky

Výroba, prodej, e-shop: - dřevěné hračky - dárky - dekorace

Zpracování - PE pěnové desky různých hustot Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexní obaly - oběžné obaly - plastkarton.

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníků

Reklamní polepy automobily, plachty, výlohy Tisk - vizitky - letáky - plakáty Grafické studio Webdesign Prodej - dárkové předměty (hrničky, puzzle, trička, čepice, ...)

Realizace - ohňostroje všech druhů a velikostí od malých až po velké Silvestrovské - odpal provádí kvalifikovaná osoba s průkazem odpalovače ohňostrojůprodej - pyrotechnikasestavení ohňostrojů i pro vlastní odpálení dle požadavků včetně poradenství s výběrem efektů.

E-shop: - lampové tyčinky - skleněné tyčinky - skleněná drť - Aventurin - dráty k navíjení perel - komponenty pro výrobu šperků a bižuterie. Kurzy: - základní informace o sklu - výroba skleněné nitě ke zdobení korálků, základní tvary korálků - základní zdobící techniky skleněnou nití.

Výroba, prodej, e-shop: - med, medu - medovinka - propolis produkty - kosmetika. Chov včel, včelí farma.

Firma HERVE s.r.o. vyrábí a prodává jednorázové dřevěné palety, standardní i atypické. Vykupují europalety a gitterboxy. Dále nabízí pořez dřeva.