FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, výkup, dovoz: -130 druhů rybiček -akvaristika od A do Z -akvária (interiérová, na zakázku) -akvarijní, bazénové ryby, rybky, rybičky -granule, mražené, sušené, ale i živé krmení -rostlinky, rostliny -pařezy, písky -stojany na zakázky -akvária na zakázku -osvětlení -akvarijní ...

Výroba, prodej. Univerzální barvy: -bezbarvý lak -glitrová barva -perleťová univerzální barva -metalická univerzální barva -bazénová barva -matná univerzální barva - TEKRYL -akrylátová univerzální barva. Barvy na látky: -konturovací barva na hedvábí, na hedvábí, v rozprašovači. Ubrousková technika: -kraklovací lak, lak pro ...

Cateringové služby. Zajištění: -večírky, věčírek -školení -společenské akce, oslavy, svatby, narozeniny -rauty, recepce -catering -firemní školení+prezentace. Zapůjčení gastronomického inventáře. Závodní stravování. Restaurace, jídelna.

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Solárium Kurzy: - líčení

Prodej, e-shop: -hudební CD a DVD koledy, pop, rock, folk, country, vážná hudba, jazz, mluvené slovo,

Prodej, e-shop: - oblečení, obuv a doplňky ADIDAS - čepice - tašky - batohy - ponožky.

Výroba, prodej: Dodávka bazénů a staveb na klíč: -bazénové zastřešení -vířivé vany a vířivky -bazény-plastové, laminátové, s keramickým obložením, fóliové zastřešení, příslušenství -zahradní jezírka, jezírko -zastřešení bazénů na kolejnici -pískové filtrační stanice, filtry -zařízení k úpravě vody whirlpooly, sauna, sauny -výroba z plastu ...

Výroba: - studená kuchyně - cukrářských výrobků - svačinových balíčků včetně nápojů - řízky, pečený bůček - pohoštění na rodinné oslavy, firemní večírky, narozeniny.

Firma Revomed je česká rodinná firma, která se zabývá se prodejem revolučního multifunkčního masážního přístroje REVO SmartCup™

Internetový obchod s háčkovací přízí českých i zahraničních výrobců. podej háčkovací přízí s bavlnou, přízí s vlnou nebo přízí s umělým vláknem. Doplňkový prodej kožených doplňků.

Prodej - čajová keramika - šperky z minerálů - potravinové doplňky - bylinky - léčivé čaje.

Prodej: -kancelářské potřeby -výpočetní technika, pásky do tiskárny, psací stroje -inkoustové náplně -renovace -plnící soupravy do tiskárny -tonery do kopírovacích strojů -CD, DVD, tiskárny, počítače, kalkulačky, myši, klávesnice, kopírky SHARP.

Prodej, distribuce: -obuv značky Olang -speciální, luxusní -zimní, letní -trekové -pro volný sport.

Zajišťujeme pneuservis pro nákladní vozy. Výměna, oprava, prodej: - pneumatiky na nákladní automobily.

Výroba: - broušení a malování skla - moderní, klasické dekory - vysoký smalt - plastické reliéfy.

Výroba profesních oděvů, speciální pracovní oděvy.

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Pronájem a půjčování věcí movitých

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...

Kadeřnický salon: -nové techniky střihů -módní odstíny přelivů na kyselé bázi -prodlužování, zhušťování, melírování vlasů novou technologií. Prodej: -vlasová kosmetika GOLDWELL -vlasová bižuterie. Regionální školící centrum pro firmu GOLDWELL.

Tomáš Škvařil se zaměřuje na prodej pracích prostředků.

Sdružení houslařských dílen a řezbářů. Zajišťujeme výrobu, opravy, prodej nových či starších nástrojů, strun, hudebního příslušenství a ručního nářadí.