FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pletárna. Výroba, prodej: - dětské, dámské a pánské letní i zimní ponožky.

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Klenotnictví, zlatnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté šperky, zlato, klenoty - hodiny - hodinky. Architektonické služby.

Zakázkové krejčovství: -oděvy na míru: -dámské -pánské.

Prodej: - náhradní díly na traktory a zemědělské stroje - pneumatiky - oleje a maziva.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Maloobchod, prodej: -obuv, hračky.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Výroba, dodávky: - bramborová mouka - mléko - vepřové a hovězí maso. Autodoprava s využitím jeřábu AD 14 a automixu Tatra.

Výroba, prodej: -punčochové zboží.

Maloobchodní prodej: -zelenina -ovoce.

Pekařství, výroba: - pečivo - chléb - buchty, koláče

Výroba, prodej, e-shop: - ponožky - podkolenky - štulpny

Maloobchodní prodej: -obuv -kožená galanterie.

Maloobchodní prodej, železářství: -ROJEK-dřevoobráběcí stroje -elektrické ruční nářadí a příslušenství BOSCH, MAKITA, METABO, DEWALT, ELU, NAREX, PROTOOL, WAGNER, STEINEL, BEA, FEIN, ELEKTRA BECKUM, SKIL -vysokotlaké čističe WAP ALTO -motorové pily -sekačky -křovinořezy HUSQVARNA -svářečky, invertory -kompresory AIRCRAFT, ELEKTRA, ...

prodej, výroba kožené zboží westernová sedla -brašny na motorky -pouzdra, opasky -kožené vesty a klobouky -výroba na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, výkup, dovoz: -130 druhů rybiček -akvaristika od A do Z -akvária (interiérová, na zakázku) -akvarijní, bazénové ryby, rybky, rybičky -granule, mražené, sušené, ale i živé krmení -rostlinky, rostliny -pařezy, písky -stojany na zakázky -akvária na zakázku -osvětlení -akvarijní ...

Výroba, prodej. Univerzální barvy: -bezbarvý lak -glitrová barva -perleťová univerzální barva -metalická univerzální barva -bazénová barva -matná univerzální barva - TEKRYL -akrylátová univerzální barva. Barvy na látky: -konturovací barva na hedvábí, na hedvábí, v rozprašovači. Ubrousková technika: -kraklovací lak, lak pro ...

Cateringové služby. Zajištění: -večírky, věčírek -školení -společenské akce, oslavy, svatby, narozeniny -rauty, recepce -catering -firemní školení+prezentace. Zapůjčení gastronomického inventáře. Závodní stravování. Restaurace, jídelna.